Любовен уикенд хороскоп за 13-14 октомври

Овен

Вашите вярвания са важни, тези на половинката ви също, но не ги следвайте сляпо. Ако имате нужда да обсъдите нещо важно, направете го. Връзката ви не би се разпаднала, ако наистина има любов помежду ви.

Телец

За някои от обвързаните представители на зодията, уикендът може да се окаже труден по отношение на любовта. Възможно е половинката ви да крие някаква информация относно финансите ви. Това ще е като пробив в доверието ви.

Близнаци

През почивните дни ще се почувствате така, сякаш сте изправени пред това да избирате кариерата или връзката си. Това не означава непременно, че ще има конкретна ситуация. Мислите ви може да са провокирани от някакво чувство за вина или разочарование.

Рак

Възможно е да бъдете изправени пред ситуация, в която ще имате нужда от подкрепата на половинката си, физическа и емоционална. Той или тя може да не знае как точно да ви помогне, какво да прави, за да улесни положението ви. Важно е да споделите от какво точно имате нужда.

Лъв

Възможно е да настъпи напрежение помежду ви. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка и сексът не се получава, бъдете откровени с партньора си. Само така ще може да поправите нещата или всеки да продължи по своя път.

Дева

Ще имате нужда от подкрепата на половинката си, но няма да я получите. Сякаш всички отговорности ще се струпат върху вас. Създалата се ситуация ще ви накара да се замислите сериозно върху взаимоотношенията ви.

Везни

Неделя ще бъде най-добрият ден за любовта. Юпитер ще заеме благоприятна позиция към Венера, която ще улесни комуникацията с половинката ви. Ще се радвате на хармонични отношения.

Скорпион

Ако се намирате във връзка, половинката ви ще ви накара да се чувствате недооценени по някакъв начин. Сега е моментът да бъдете честни със себе си и с партньора. Помислете какво заслужавате в живота и любовта.

Стрелец

Ако половинката ви налага ограничения, това определено ще ви натовари. Любовта е щастие, забавление, но взаимоотношенията в реалния живот изискват компромиси и понякога са свързани с разочарования.

Козирог

За тези от вас, които търсят половинка е много важно да бъдат по-социални и да отворят сърцето си за нова любов. Обвързаните представители на зодията е добре да държат настрана връзката си от роднини и приятели поне за няколко дни.

Водолей

Водолеите понякога лесно се влияят от мнението на приятелите си,пише Iwoman. През почивните дни е възможно някои от близките ви приятели да се опита да повлияе на любовния ви живот. Дали е добра идея те да решават вашето щастие, преценете сами.

Риби

Ако имате половинка до себе си ще усетите някаква несигурност във връзката си. Той или тя може да не ви подкрепи докрай в плановете ви за кариера, но финансово ще бъде зад вас.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *