Любовен уикенд хороскоп за 7-8 септември

Овен

Ако усетите привличане към трети човек, най-добре парирайте трепетите, ако не искате да разрушите досегашната си връзка. Във всички случаи това ще е само моментно привличане, което няма да ви предложи нищо по-интензивно.

Телец

Имате шанс за нови и интересни запознанства, особено ако сте планирали пътуване за почивните дни. Срещата с нови хора ще освежи и връзката ви.

Близнаци

През тези почивни дни Близнаците и техните половинки ще бъдат погълнати от финансовите въпроси. Някои от вас могат да предприемат и по-сериозна стъпка, като например общо съжителство.

Рак

Уикендът може и да не започне с хармония в любовта, но неделята ще ви донесе повече разбирателство в комуникацията. Възможно е да се появи някакво финансово препятствие, но заедно ще успеете да го преодолеете.

Лъв

Връзката с половинката ви е в процес на изграждане и доказване. Възможно е конфликтите помежду ви да зачестят. Опитайте се да преодолеете разногласията по мирен начин.

Дева

Ако сте необвързани, след петък ви очакват романтични перспективи. Обвързаните Деви пък ще бъдат погълнати от вътрешния си свят, който явно е в пълен хаос. За щастие, няма да се отдадат на типичното си „мрънкащо“ поведение.

Везни

Ако отдавна не сте се радвали на романтика, това ще се промени този уикенд. Ще бъдете и ще се чувствате по-привлекателни и уверени, което ще ви донесе само позитиви.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Стрелец

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

Козирог

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани. Може би защото сте по-отворени към половинката и не се опитвате да се налагате, но уикендът определено ще бъде положителен.

Водолей

Ще почувствате прилив на енергия през почивните дни и ще знаете, че можете да постигнете всичко, което вълнува съзнанието ви. Всичко това ще повиши либидото ви.

Риби

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния. Може би е време да сложите край на колебанията и да разкриете картите. Това може да е началото на една красива романтика.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *