Топ теми

Любовен хороскоп за август

Месец август идва с промени на любовния фронт. Като цяло, планетите са ни подготвили много положителни емоции, но и уроци. Ще си припомним колко е важна комуникацията, отдадеността във връзката. Някои представители на зодиака ще поставят началото на нова връзка. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовните връзки на Овена ще бъдат динамични. Любовта ще бъде откровена и интересна през първите две седмици на месеца. След това ще се наложи да поддържате постоянство във връзката без значение дали сега започвате нови взаимоотношения или сте в дългогодишни такива. Любовта ще бъде пълна с удовлетворения, а основната ви цел ще бъде да получите пълно блаженство от нея. Самотните представители на зодията ще се радват на нови любовни партньорства през август. Няма да имате проблем във флиртовете, защото вашият магнетизъм ще привлича с лекота нови партньори в живота ви.

Телец

Плутон, вашата любовна планета, все още е ретроградна. Все още има нужда да се търси емоционална яснота в любовта. Необвързаните Телци ще се забавляват, ще флиртуват, но е малко вероятно да създадат сериозна връзка. Що се отнася до любовните отношения, месец август ще се окаже доста благоприятен за обвързаните. Щастието ще бъде част от вашата романтична връзка, но същевременно ще останете чувствителни и предпазливи по отношение на любовта. Комуникацията между вас и партньора ще върви гладко, това ще повиши и доверието между вас. Въпреки че са възможни възходи и падения, любовта ще ви носи повече радост.

Близнаци

Тези от вас, които се намират в любовна връзка ще имат чудесен месец за любовта, благодарение на Марс и Венера. Планетните позиции се считат за доста благоприятни, подобрявайки романтиката във взаимоотношенията. С любимия човек ще се радвате на взаимно уважение, може да си организирате кратки пътувания, които ще ви донесат приятни емоции. Той/тя ще ви подкрепя във вашите начинания и идеи. Необвързаните Близнаци, които не са във връзка, също може да се радват на интересен месец в любовен план.

Рак

Любовта може да зарадва и родените под знака на зодия Рак и ако използват правилно планетарната енергия, ще могат да поддържат една стабилна връзка. Въпреки това, любовта може да бъде подложена на изпитание и не са изключени конфликти с партньора. Ако не преминете разумно през тях, разстоянието помежду ви може да се увеличи. Бъдете разумни и предпазливи, тъй като Марс и Сатурн могат да създадат неблагоприятен климат. Внимавайте да не нараните половинката си и не бързайте с погрешните тълкувания на събитията.

Лъв

Месец август ще е доста благоприятен за вас, Лъвове. Ако сте във връзка и напоследък е имало някои проблеми, ще успеете да ги разрешите. Ще имате вълнуващи възможности да прекарате хубаво време с партньора си, а някои от вас може да планират и годеж или сватба. Взаимната любов, уважение и интимност ще се увеличат. Бъдете гъвкави заедно към настъпващите промени. Ако нямате сериозна връзка, не бива да се отчайвате, защото ще привличате с лекота вниманието към себе си. Въпреки това бъдете една идея по-предпазливи.

Дева

По отношение на любовните отношения, месец август не може да се каже, че е щастлив за вас, Деви. Някои от вас, които имат любовна връзка, ще трябва да положат усилия, за да я спасят, ако преминават през труден период. Липсата на компромиси, на добра комуникация може да повиши риска от раздяла. Въпреки това, планетите ви дават своята подкрепа да промените ситуацията. Останалите обвързани Деви, също е хубаво да помислят върху сплотеността, романтиката, времето и любимия човек. Август е прекрасен момент за рестарт на любовта ви.

Везни

Ако нямате връзка, може да създадете нова такава. Настъпват положителни промени за вас, Везни. Възможно е и подновяване на стари връзки. Взаимоотношенията на обвързаните ще бъдат хармонични. Ще се радвате на подкрепата на любимия човек, а някои от вас може да планират и бебе. Привличането между вас и любимия човек ще се повиши и всеки ще е готов да полага усилия за съюза.

Скорпион

Ако сте имали разногласия в любовта наскоро, то сега ще може да ги разрешите, благодарение на добрата комуникация. Любовта ще бъде хармонична и вие ще имате пълната подкрепа на половинката си. Въпреки това са възможни и леки спадове, а виновник за това ще бъде Марс. Отново ясната комуникация помежду ви ще може да ви спаси от нови кавги. Хубавото е, че след август Венера ще се намеси и ще ви напомни колко сте важни един за друг.

Самотните представители на зодията ще имат много възможности за създаване на нови любовни взаимоотношения. Можете да очаровате бъдещите си партньори и да влезете в потвърдени връзки. Желанието ви да скъсате със самотата може скоро да се осъществи.

Стрелец

Август започва с хармония в любовта за обвързаните Стрелци, а в средата на месеца може да имате приятни поводи за вълнение. Можете да разрешите всичките си проблеми чрез диалог с партньора си. Мислете добре, преди да предприемете сериозни ходове. Ако връзката ви е затънала в рутина, планетите ще ви подкрепят в това да внесете малко повече разнообразие. Необвързаните ще имат редица поводи за наслада в любовта и определено ще се забавляват.

Козирог

Август може да е леко напрегнат месец и да се сблъскате с конфликти с половинката си. Всички те могат да бъдат разрешени с взаимни компромиси и разбиране. Комуникацията е ключът към поддържането на хармоничната връзка. Бъдете гъвкави и заложете на открития диалог, без да се опитвате да доминирате над партньора си. Ако успеете да се придържате към това, ще имате хубав летен месец за любовта.

Ще може да затвърдите лоялността един към друг, да събудите романтиката и интимността във връзката ви. Планетарните аспекти са изключително благоприятни за търсещите нова любов.

Водолей

Месец на смесени емоции и събития по отношение на любовта. Август може да започне с приятни и топли емоции за обвързаните, но след това да има върхове и спадове. Ако взаимоотношенията ви се намират в деликатна позиция, поддържайте балансирано поведение, бъдете внимателни в комуникацията, така че да не сте излишно агресивни един към друг.

Опитайте се да избягвате излишните спорове. Марс и Венера са в такава позиция, че може да направите връзката си по-вълнуваща и хармонична. За самотните Водолеи има вероятност бързо да се влюбят, ще се забавляват много, но все пак да не бързат прекалено.

Риби

Чудесен месец за любовта, Риби!Семейните и сериозно обвързаните ще се радват на приятни емоции, но само ако се подкрепят един друг с половинката и не позволяват на кариерните въпроси да нарушат хармонията им. Привличането между вас и любимия човек ще се увеличи, ще се радвате на романтиката и времето прекарано заедно. Търсещите своята сродна душа ще имат много добър месец за започване на любовни партньорства, а за това ще ви помага Юпитер.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *