Любовен хороскоп за февруари

Според звездната карта ни очаква интересен месец за любовта. До 20 февруари ще властва зодия Водолей – любител на всичко необичайно, оригинално и дори магическо. Много от нас ще бъдат привлечени от някакво „любопитство“ – ще искаме да преживеем, опитаме, видим, създадем нещо ново и непознато. Жаждата за промяна ще проникне в различни области на живота, в любовта също. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

За любовта през месец февруари всичко ще бъде по-малко непредвидимо. Съвпадът на Венера и Марс загатва за възможността за нов любовен романс, остава само да разберете какви обстоятелства ще допринесат за това. Според звездната карта е напълно възможно да става въпрос за хора, с които работите. За някои Овни, приятелство изведнъж ще прерасне в нещо повече. Емоциите не могат да се избегнат.

Овните във връзка да се пазят от конфликти в средата на месеца. През останалото време ще се радвате на романтика. 

Телец 

Февруари обещава да изненада Телците с резки обрати в личния им живот. Това се отнася за всички представители на знака – както необвързани, така и за онези във връзка. Звездите подсказват, че ще бъдете силно ухажвани, Телци. Въпреки това внимавайте и не бързайте да влизате в интимности, за да не съжалявате на по-късен етап. 

Има и голяма вероятност да попаднете в любовен триъгълник против собствената си воля. Обърнете внимание на любимия човек и времето, което прекарвате заедно. 

Близнаци

Близнаците определено няма да крият емоциите си, когато става въпрос за любов. Ако досега сте премълчавали нещо, то февруари ще ви направи по-смели в разкриването на чувствата си, в това да споделяте. Ще можете да се насладите на собствената си вътрешна хармония, да изразявате себе си в любовните взаимоотношения. Очаквайте и романтични изненади.  

А на Свети Валентин не пропускайте да си направите празненство с любимия ви човек. Създайте си приятна атмосфера. Подобен празник може да ви помогне да се преоткриете един друг. 

Рак 

Скъпи Раци, първата половина на месец февруари няма да допринесе за хармонията и взаимното разбирателство във връзката ви. Не са изключени кавги, породени заради нечии кариерни цели. При други Раци може да се окаже, че роднини се намесват в любовния им живот и рушат хармонията. Проявете търпение и мъдрост и поставете граници в личния си живот. 

След 20 февруари отново ще се върнете към стихията си, успявайки да възвърнете хармонията с любимия ви човек и да задълбочите връзката си. Необвързаните представители на зодията може да се окажат във вълнуващи флиртове с представители на зодиите Телец и Козирог. 

Лъв

Уважаеми Лъвове, звездите ви съветват през новия период да се съсредоточите върху нещо различно във взаимоотношенията ви за това време от годината. Помислете за пътуване, ново хоби с любимия човек или друго, за което мечтаете от дълго време заедно. Месецът ви носи много добри възможности за забавления. 

За необвързаните февруари е добър период за любовни срещи, флиртове. Определено ще впечатлявате, но не бързайте да създавате нова връзка. 

Дева 

Любимият човек може да се окаже малко капризен, да недоволства за дреболии, да проявява ревност без причина, да прави опити да провокира спорове. Звездите ви съветват да създадете комфортна среда за партньора си, да покажете грижа и обич. 

Положите ли усилия, бъдете сигурни, че те ще бъдат оценени и възнаградени с любов и признателност. Търпението и споделянето ще създават спокойна среда и за двама ви, а февруари дори може да се окаже и един от най-приятните ви периоди през тази година. 

Девите, които се срещат с някого, да не бързат с обвързването, за да не отдалечат от себе си отсрещната страна. 

Везни 

В началото на новия период е възможно да преминете през напрегнати моменти с любимия човек, в които никой няма да има желание да чуе другия. Бъдете внимателни и не преминавайте добрия тон, недейте и да си служите със заплахи и манипулации. Опитайте се да овладеете емоциите си и комуникирайте ефективно с любимия човек. Така ще избегнете кавгите. 

Февруари ви носи хубава енергия за пътувания, забавления, но от двама ви зависи дали ще се възползвате от нея. Онези Везни, които току-що са започнали нова връзка, ще имат много повече късмет. Ще ви вдъхновява любовна еуфория. 

За да бъде една връзка хармонична и да се чувстваме щастливи в любовта е важно да правим компромиси и да не забравяме, че никой не е идеален. Февруари ще ви напомни точно това, скъпи Скорпиони. Ако бъдете търпеливи, комуникиращи и приемащи, определено новият период ще ви носи много хубави емоции. 

Скорпион

Ако все още сте необвързани, тогава е възможно да се сближите с някой ваш колега, който е възможно да е роден под въздушен зодиакален знак, като Везни, Близнаци, Водолей. 
Звездите ви предупреждават, че това може да се окаже по-скоро афера, отколкото романтика, затова внимавайте, за да не се разочаровате. 

Стрелец 

Февруари, за разлика от януари, не обещава самота за Стрелеца. И това ще ви направи щастливи. Дори и да не започнете нова връзка, флиртове няма да ви липсват. 
Обвързаните представители на зодията също няма да скучаят и ще си организират съвместни забавления. Желанието ви за интимности и романтика също ще се повиши. 

Козирог 

Козирози, бъдете внимателни. През февруари звездите могат да ви изненадат и да променят обичайния ви начин на живот. За някои това може да се прояви като бурни страсти или пък евентуална раздяла, ако връзката не е вървяла от дълго време. Обвързаните представители на зодията, които нямат конфликти с любимия човек, ще се радват на повече романтика. 

Самотните Козирози нека се огледат добре, може би любовта е близо до тях. 

Водолей

Някои любовни въпроси може да останат неясни през новия месец. За обвързаните ще бъде много важно да внимават с капризите и проявите на инат, защото само ще навредят на любовния климат и на връзката си. Звездите ви съветват да насочите ината си към хобита, спортна активност, но не и към любимия ви човек. 

Постарайте се да внесете повече романтика и разнообразие, които да продължите да развивате. И това важи и за онези от вас, които са от дълго време обвързани. 

Необвързаните може да имат вълнуваща среща с нова и интересна личност. 

Риби 

Що се отнася до любовта, Риби, през новия месец разчитайте само на себе си и не се доверявайте на чужди съвети. През този период могат да се развият силни и хармонични връзки.

Обвързаните представители на зодията ще имат желание да споделят повече, да внесат разнообразие във връзката. Бъдете активни, грижовни, това само ще вдъхнови любимия ви човек. Очаква ви хубав месец.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *