Любовен хороскоп за 10 – 16 август

Очаква ни една натоварена по отношение на любовната комуникация седмица. Уран навлиза в ретроградна фаза и ще има изненади. Ако успеем да овладеем емоциите си, ще се радваме на романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои несполуки в работата може да се отразят на настроенията ви спрямо любимия човек. Ако се усещате твърде напрегнати, направете крачка назад и помислете отново, защото емоциите ви ще нарушат хармонията помежду ви. Хубавото е, че в края на седмицата всичко ще се балансира. Почивайте си повече, правете неща заедно, които ви зареждат с положителна енергия.

Телец

Хармонията между вас и половинката ви може да бъде нарушена заради спор, в който е възможно да бъде намесен и роднина. Ще бъде важно да внимавате с думите и действията си. Не бързайте с взимането на решения. Тези от вас, които са необвързани е възможно да имат интересна среща. Отдайте се на приятни емоции, но не прибързвайте с интимността.

Близнаци

В случай, че сте неудовлетворени в любовта, няма да се поколебаете да го споделите на любимия човек. Лошото е, че може да го направите не по най-добрия начин. Ако усещате, че разговорите няма да бъдат продуктивни и ще доведат до объркване помежду ви, избягвайте да обсъждате важни теми. Необвързаните ги очакват флиртове, но нищо сериозно като обвързване.

Рак

Емоционална седмица очаква родените под знака на зодия Рак. Ако се срещате с някого и обикновено вие инициирате срещите, къде да се случат, това ще започне да ви дразни и няма да можете да го скриете. Обвързаните също може да стигнат до напрегнати моменти с любимия човек, особено ако той ви оказва натиск и не ви подкрепя, когато имате трудности. Хубавото е, че това ще е за кратко и ще е поправимо. Опитайте да се съсредоточите върху положителното.

Лъв

Лъвовете, които са във връзка, също ще трябва да внимават в комуникацията с партньора си. Думите изказани прибързано, които имат за цел да накарат другия да се почувства зле, винаги играят лоша шега. Възможно е да взимате прибързани решения, които да навредят на работата или личния ви живот. Забавете темпото тази седмица.

Дева

Ако отскоро се срещате с някого, то ще искате да запазите в тайна от другите вашите взаимоотношения. Но не само това, ще бъдете и по-сдържани към него относно себе си, вашето финансово състояние. В случай, че отсрещната страна разпитва твърде много за неща, които все още не ви се иска да разкривате, може да се отдалечите и да искате да прекратите взаимоотношенията. Дайте деликатно знак, че все още не искате да споделяте. Обвързаните Деви ще се радват на хармония с любимия човек, само ако успеят да овладеят хапливия си език.

Везни

Марс продължава да се движи през вашия сектор на отношенията, което може да обостри комуникацията с половинката ви. Може да се почувствате така, сякаш напоследък се държите един към друг като врагове, а не като любими. Вероятно любимият човек не допринася да се чувствате сигурни в тази връзка. Необвързаните може да си дадат кратка почивка от срещи и запознанства, за да преосмислят какво в модела им на поведение привлича личности, които не са подходящи за връзка.

Скорпион

Възходи и падения в любовния живот на Скорпионите. Нещо в поведението на половинката ви ще ви подразни, но дали пък вашето его не е твърде високо? Вместо това помислете защо той или тя се държи по този начин и се опитайте да укрепите връзката си. Необвързаните ще флиртуват, но нищо сериозно не се задава на хоризонта.

Стрелец

Тези от вас, които се срещат с някого, ще се почувстват по-желани, ухажвани. Въпреки това, прекаленото внимание на тази личност може да ви накара да се почувствате притиснати, сякаш губите свободата си. Ако вече имате сериозна връзка, отдайте се на повече романтика с партньора. Опитайте се да се фокусирате върху положителното и не правете от малките недоразумения големи драми.

Козирог

Уран, планетата на нестабилността, както и на вълнението и неочакваните промени, се движи през вашия сектор на романтиката. Тя ще внесе обрати в любовния ви живот, независимо какво е състоянието на връзката ви, Козирози. Тази седмица тя ще заеме ретроградна позиция и може да ви накара да се чувствате така, сякаш нямате контрол върху случващото се. Очаквайте неочакваното. Движете се по течението и наблюдавайте.

Водолей

Любимият човек ще се опита да ви успокои, тъй като някакъв проблем може да ви накара да се почувствате по-напрегнати. За съжаление, неговите усилия няма да ви помогнат особено. Нов края на седмицата, хармонията помежду ви и добрата комуникация ще се възобновят. Ще искате да споделяте своите усещания и емоции.

Риби

Уважаеми Риби, някои събития в работата ви може да повлияят на настроението ви. Като емоционален знак ще ви бъде трудно да управлявате емоциите си и всичко негативно да изсипете върху половинката си. Не го правете. Запазете спокойствие и ако е нужно помолете любимия човек за помощ. Ако се овладеете ще имате хубава любовна седмица.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *