Любовен хороскоп за 10 – 16 май

Очаква ни интересна и вълнуваща любовна седмица. Юпитер в Риби ще ни помага да сбъдваме мечтите си свързани с любовта. Ще взимаме решения и по-трудно ще успяват да ни заблудят. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Любовният ви живот според личното ви число

Овен

Тези от вас, които имат усещането, че получават по-малко в любовта, отколкото заслужават, ще признаят високото значение на собствената си стойност, продължавайки да търсят някого, който наистина заслужава място в сърцето им. Тази седмица ни очаква новолуние, докато вашият владетел Марс ще бъде в позиция към Уран. Очакват ви промени в любовта, Овни, без значение дали сте във връзка или търсите своята сродна душа.

Телец

Седмицата започва с новолуние във вашия знак, Телци. По същото време Марс ще бъде в поддържаща връзка с Уран, който също е във вашия знак. Ако искате да започнете нова страница в живота си, трябва да скъсате с тези от миналото. Ще може да излезете от коловозите, в които сте заседнали напоследък, и това включва и любовния ви живот. Оковите са свалени, може да постигнете много в любовен план и да се чувствате невероятно.

Близнаци

Планетата на любовта – Венера, обикаля знака ви, правейки ви център на внимание в любовен план. Ако сте самотни, това е подходящ период за срещане на нова любов. Ще привличате обожатели с лекота. Меркурий и Сатурн пък ще ви помагат да взимате правилните решения. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват обичани и подкрепяни от своята половинка, особено що се отнася до промени свързани с работата.

Рак

Вашият социален живот е на път да стане по-вълнуващ, Раци. Новолунието тази седмица се пада във вашия 11-ти дом на общността, приятелствата, поставянето на нови цели. Звездите ви дават възможността да създавате нови контакти, да флиртувате повече, дори с ваш приятел. Без значение дали имате връзка или просто сте решили да се забавлявате, в спалнята определено няма да ви бъде скучно. Обвързаните Раци ще се радват и на романтика.

Лъв

Юпитер ще се премести във вашия 8-и дом, този на интимността. Необвързаните представители на зодията може да се окажат привлечени от интересна личност, която ще ги впечатли силно с поведението си. В резултат на това, старите връзки може да изглеждат повърхностни в сравнение с тези взаимоотношения. Обвързаните Лъвове може да открият заедно с любимия човек, че сексуалната връзка, която споделят, се превръща в богат източник на растеж за отношенията им. Сега сте по-отворени от всякога за задълбочаване на взаимоотношенията на физическо и емоционално ниво.

Дева

В четвъртък благоприятният Юпитер, който е владетел на вашия партньорски сектор, ще се премести в същия този сектор, за да даде сигнал за рядка възможност да срещнете вашата нова половинка, ако нямате такава. В следващите няколко седмици обърнете внимание на това, кого срещате сега, защото този човек може да стане ваш дългогодишен партньор. Обвързаните Деви ще се радват на растеж и положителни промени във връзката.

Везни

Новолунието ще окаже влияние върху вашия 8-и дом, този на интимността, съвместните ресурси и дълбокото споделяне. Чувствате ли се някак неуверени по отношение на това, което сте готови да дадете на някого, когато сте с него, финансово, но и емоционално? Или се оказва обратното – вие сте тези, които правят жертви в името на любовта? Това космическо събитие ще ви позволи да работите за балансиране на връзката, която насърчава любовта и сигурността.

Скорпион

Очаква ви една невероятна любовна седмица, без значение дали сте обвързани или търсите своята половинка. Новолунието ще освети партньорския ви сектор. За някои това може да е задълбочаване на връзката, дори предложение или сключване на брак. От друга страна, огненият Марс, който сега е във вашия 9-и дом, ще бъде под великолепен ъгъл към Уран, планетата на изненадите, който сега е във вашия партньорски сектор. Юпитер се премества във вашия романтичен сектор в четвъртък, освобождавайки място за нова любов, която предстои да влезе в живота ви.

Стрелец

Очаква ви важна любовна седмица. В сряда Меркурий, който вече е във вашия партньорски сектор, ще бъде в перфектен тригон със Сатурн, който е във вашия комуникационен сектор. С любимия човек може да вземете важни решения относно връзката ви. Ако отскоро се срещате с някого, темата за стабилността също може да излезе на преден план и да задълбочите взаимоотношенията си. Необвързаните Стрелци да бъдат отворени за нова любов.

Козирог

Новолунието ще окаже влияние на вашия романтичен сектор. Ще избирате отново да се отворите за любовта, особено ако в живота ви има човек, към когото изпитвате силни емоции. Очаква ви емоционално пътуване, Козирози, в което ще взимате решения свързани с любовта. Обвързаните ще се радват на любовта на партньора си, а търсещите малко по малко ще се разделят с миналото, за да поканят новото в живота си.

Водолей

Ако трябва да вземете решение за любовния си живот, тогава ще направите най-логичния избор тази седмица. Меркурий, който сега е във вашия романтичен сектор, ще бъде под положителен ъгъл спрямо стабилния Сатурн, който е във вашия знак. Добре е решенията ви да бъдат продиктувани от разума, а не от емоциите. Само така може да намалите риска от излишни драми и стрес. Знаете точно какво искате и как да го постигнете. Без розови очила – планетите ви помагат да разчитате на фактите.

Риби

Скъпи Риби, имате големи очаквания за бъдещето, включително и за бъдещия ви любовен живот. Марс, който вече е във вашия романтичен сектор, ще бъде в подкрепа на Уран, планетата на освобождението, който в момента пътува през вашия комуникационен сектор. Юпитер ще навлезе във вашия знак, разширявайки възможностите ви за любов и личностно израстване. Вие създавате своята реалност по най-великолепния начин. Хубава седмица за вас, Риби! Ще получавате желаното, ще се променяте в положителна посока.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *