Любовен хороскоп за 12 – 18 юли

Очаква ни една вълнуваща любовна седмица, благодарение на Марс и Венера. Тези космически любовници ще донесат прилив на хубава енергия. Романтика, загриженост, желание за любов. Въпреки това трябва да внимаваме, защото в един човек, когото харесваме винаги има светла, но и тъмна страна. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица няма да избягате от любовта, Овни! Венера и Марс се свързват и ще окажат влияние на вашия романтичен сектор. Удоволствие от любовта ще изпитат както тези от вас, които имат връзка, така и необвързаните Овни. Ако сте самотни, има голяма вероятност да срещнете интересна личност. Скъпи Овни, наслаждавайте се на радостта си и правете всичко, което кара сърцето ви да се развълнува и да се усмихнете!

Телец

Приятна седмица предстои и за Телците. Ако нямате половинка до себе си, ваши близки, приятели, може да ви срещнат с интересна личност или да се окаже, че някъде другаде може да се случи интересно запознанство. Обвързаните представители на зодията ще имат приятни мигове и ще се наслаждават на времето прекарано с любимия човек. Някои от вас може да имат и хубав повод за празнуване, отдайте му се!

Близнаци

Необвързаните Близнаци може да започнат комуникация с личност, която да се окаже, че силно ги привлича. Венера и Марс ще окажат влияние на вашия сектор на съобщенията, като ще подобрят значително комуникацията. Ако вече се срещате с някого, то събитията също ще са интересни за вас. При обвързаните може да е малко по-сложно, особено по отношение на финансите, тъй като Слънцето и Плутон се противопоставят на цялата ви парична ос. Вероятно любимият човек иска да контролира парите ви.

Рак

Със Слънцето във вашия знак съвсем естествено е да искате да греете и да бъдете забелязани. За жалост, може да не получите точно това. Слънцето ще се противопостави на Плутон във вашия сектор за връзките и е напълно възможно любимият човек да играе някакви игрички, да се опита да окаже негативно влияние върху самочувствието ви. Необвързаните може да изпитат негативни мисли по отношение на бивш партньор. Оставете миналото зад себе си!

Лъв

Без съмнение тази седмица вие сте най-желани от зодиака. Венера и Марс ще ви отдадат най-доброто от своите енергии. Любовта и страстта, красотата и сексът, както и вълнението и романтиката са водещи теми за вас. Определено сте късметлии в любовта! Обвързаните ще се чувстват обичани, а тези, които търсят своята половинка, няма да скучаят.

Дева

Обвързаните Деви ще имат невероятна любовна енергия. Слънцето ще бъде под великолепен ъгъл спрямо Нептун, който е във вашия партньорски сектор. С партньора си ще бъдете по-отдадени един на друг, фокусирайки се върху това да правите неща, които да зарадват другия. Необвързаните Деви трябва да внимават, защото има вероятност да привлекат вниманието на човек, който може да няма чисти намерения към тях.

Везни

Венера и Марс няма да оставят Везните да скучаят и ако си нямат половинка, то има вероятност да се запознаят с интересна личност. Обвързаните представители на зодията определено ще се чувстват удовлетворени в любовта, правейки равносметка на любовната си връзка, за трудните моменти и хубавите мигове. Звездите ви подкрепят тази седмица, отдайте се на романтика с любимия човек.

Скорпион

Родените под знака на Скорпиона ще се чувстват много по-позитивни по отношение на любовта, особено ако вашата гледна точка сега е по-свързана с вашите духовни вярвания. Вероятно сте премисляли минали или настоящи връзки, успели сте да се освободите от всякакви разочарования в любовта, но сте отворени за любов. Радвайте се на хубавата енергия на планетите, без значение дали сте обвързани или не. Не крийте емоциите си към половинката.

Стрелец

Няма значение какъв е въпросът тази седмица, защото любовта е отговорът! Обвързаните ще се радват на подкрепата на Марс и Венера и ще могат да задълбочат връзката си на сексуално ниво. Дори и да нямате половинка до себе си, планетите няма да ви оставят да скучаете. Най-малкото ще сте настроени позитивно по отношение на любовта и това, че съвсем скоро може да имате човек до себе си.

Козирог

Ако нямате половинка до себе си, това съвсем не означава, че няма да се забавлявате сексуално през тази седмица. „Виновни“ за това ще са Венера и Марс. В случай, че имате партньор, енергията на планетите може да не се окаже толкова подкрепяща. Слънцето и Плутон ще се противопоставят един на друг и това може да ви провокира да „воювате“ с любимия човек. Избягвайте битките!

Водолей

Венера и Марс се свързват във вашия партньорски сектор, а вие имате нужда точно от това в любовен план! Дори и да се случи да спорите с любимия човек, интимността в спалнята ще поправи нещата. Необвързаните може да се върнат в миналото, напомняйки си за хубави мигове с бивши партньори. Дали ще търсите близост с някои от тях отново? Нищо не е невъзможно, въпреки това бъдете предпазливи.

Риби

Тази седмица Слънцето ще бъде в прекрасен тригон с Нептун – планетата на безусловната любов и вдъхновението, които сега са във вашия знак. Ще има влюбване за необвързаните и много любов за тези от вас, които са в сериозна връзка. Любовта ви кара да се усмихвате, да бъдете отдадени, вдъхновени. Възползвайте се от тази хубава енергия!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *