HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 12 – 18 юни

Това определено няма да бъде най-романтичната седмица. Ще трябва да вземем важни решения, да преосмислим връзките си. Какво ви очаква според зодията може да видите в любовния ни хороскоп.

Овен

Сатурн ще повлияе отрицателно на комуникацията с половинката. Ако той или тя не е в подходящата нагласа да обсъждате важни въпроси, не го правете тези дни. Избягвайте конфликтните ситуации и се концентрирайте върху положителните емоции.

Телец

Криза във връзката е възможна и за обвързаните Телци. Разногласията може да бъдат породени от въпрос свързан с финансите. Половинката ви няма да се поколебае да критикува навиците ви за харчене или друг ваш финансов избор. Обсъдете ситуацията без да нарушавате добрия тон.
Пагубни правила за връзките, които ги съсипват

Близнаци

Тази седмица ще бъде от онези, в които ще се чувствате така, сякаш половинката не ви разбира. Опитайте се да не приемате твърде буквално ситуацията. Възможно е любимият човек да е подложен на някакъв стрес в работата, да има други натоварващи отговорности. Поставете се и на негово място, споделете как се чувствате, но избягвайте конфликтите.

Рак

Обърнете внимание на здравето си, тъй като е възможно да имате леки неразположения. Ако това се случи или в друга ситуация, може да осъзнаете, че половинката не ви предоставя тази подкрепа, от която се нуждаете. Може би има някаква причина, поради която той или тя са разсеяни. Споделете вашите нужди, но запазете добрия тон.

Лъв

Любовният живот на Лъвовете няма да върви особено хармонично през тази седмица. Ще ви бъде трудно да дарявате любов така, както правите обикновено. Може би се чувствате малко несигурни в човека срещу вас, в това че правите първата крачка. Следвайте събитията, мислете и за собствените си чувства и емоции и не забравяйте да покажете от какво се нуждаете в любовта.

Дева

Динамиката в работния процес ще ви остави по-малко време за романтика. Вероятно ще се наложи да поемете повече отговорности, които да са свързани с повишение, смяна на работното място. Въпреки че фокусът ви ще е работата, не забравяйте и за интимните моменти с половинката.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще се насладят на по-дълбока духовна връзка. Ще споделяте едни и същи възгледи, голяма част от идеите ви ще се припокриват и това определено ще заздрави връзката ви.

Дори и другите да не са съгласни с вас, за вас няма да има значение, защото сте заедно и само това е важно в случая.

Скорпион

Тези от вас, които скоро са започнали нова връзка, може да се почувстват така, сякаш не могат да се доверят. Възможно е той или тя да има някакви тайни от вас или да сте се усъмнили в изневяра. За съжаление тези неблагоприятни събития ще бъдат повод за размисъл дали искате да продължите взаимоотношенията си.

Стрелец

Ако се намирате във връзка ще имате усещането, че половинката не ви разбира в определена ситуация. Може би той или тя са в затруднено положение, преживяват някакъв стрес на работното място. Помислете дали не е добре вие да помогнете на любимия човек.

Козирог

Ако нещо ви тревожи или имате някакви страхове, не е добре да ги задържате в себе си. Това само ще навреди на взаимоотношенията ви с партньора. Може би премълчавате нещо, защото смятате, че ще бъде изтълкувано като слабост от любимия човек.

Не забравяйте, че връзката се гради от двама души и че не само хубавите моменти се посрещат заедно, в лошите не може сами да носите товара.

Водолей

Комуникацията с половинката може да бъде неясна тази седмица, особено що се отнася до финансите. Важно е да уточните ситуацията, защото е възможно да става въпрос за несигурни инвестиции, хазарт или финансова помощ, от която се нуждае половинката ви.

Риби

През тази седмица любовта няма да върви гладко за обвързаните Риби. Не позволявайте на близки да се намесват във взаимоотношенията ви. От друга страна е възможно да хванете в лъжа любимия човек или той да не ви дава нужната подкрепа и това да ви накара да преосмислите връзката си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *