Любовен хороскоп за 13 – 19 август 2018

Благодарение на Меркурий и Венера ще можем да постигнем повече мир с някого от миналото или настоящ партньор, което ще ни позволи да се движим напред. Друга възможност е, че ще сте готови да простите на някого и да му дадете втори шанс. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако досега любовният ви живот е бил в пауза, през тези дни очаквайте раздвижване. Най-хубавото е, че нещата ще се развиват в желаната от вас посока. Меркурий ще заеме позиция във вашия сектор на романтиката и ще бъде в прекрасна позиция към Венера – планетата на любовта, която сега се намира във вашия партньорски сектор. Ако в близкото минало сте искали любовни взаимоотношения с определена личност, сега има шанс да се случат.

Телец

Имахте ли разногласия с половинката? Сега ще имате възможността да ги изгладите и въпреки тези разговори да не са най-романтичните, не забравяйте, че връзката се нуждае от хармония, а това се постига с добра комуникация. В края на седмицата ще можете да се радвате на повече приятни моменти с любимия човек.

Близнаци

Чудесна новина за вас, Близнаци! Вашата управляваща планета Меркурий, най-накрая ще окаже положително влияние върху любовния ви живот.

Имате романтични перспективи, благодарение на Венера, която се движи през вашия романтичен сектор. Проблемът е, че сякаш не знаете какво да правите с всичката тази енергия, вероятно защото имате повече от една опция. Тази седмица ще сортирате вашите ухажори.

Рак

Любовта ще бъде красива за родените под знака на зодия Рак. Сантиментални чувства процъфтяват между вас и някоя специална личност. И двамата ще можете да изразите емоциите си без колебание. Юпитер, планетата на късмета, сега е във вашия романтичен сектор и ще бъде в прекрасен ъгъл към Нептун – планетата на безусловната любов. Ако сте обвързани, очакват ви прекрасни дни с любимия човек.

Лъв

Объркване в мислите ви, любовните ви взаимоотношения… Такива ли бяха последните няколко дни, защото виновен за това е ретроградният Меркурий. Партньорът ви може да се е почувствал разочарован от вас по някакъв начин, може би сте отказали да разговаряте по някоя тема, премълчали сте нещо. За щастие в края на седмицата комуникацията ще се промени в положителна посока.

Дева

Всичките несигурности и психически блокажи, които чувствате за любовта си, ще бъдат разрушени. Може би мислите ви са били заети с някоя определена личност, може би твърде много сте мислили за миналото и това ви е изтощило емоционално. За щастие, тази седмица ще успеете да се разделите с този емоционален товар и да продължите напред сами или с партньор до себе си.

Везни

Тази седмица ще вземете важно решение свързано с любовта. Ако досега сте избягвали среща с определен човек, за когото сте мислили, че нямате нищо общо, то ще се решите да излезете на среща. В крайна сметка ще се радвате, че сте го направили.

Скорпион

Една романтична мечта се случва за вас, Скорпиони. Ако сте необвързани, имате добри перспективи да срещнете някого и тази среща може да е близо до вода – море, плаж, язовир…
Някои от обвързаните представители на зодията може да чуят новината за бебе.

Но ако на този етап не сте готови за семейство, вземете предпазни мерки. Друга възможност е, че с любимия човек ще насочите усилията и вниманието си към общ проект, което само ще засили любовта ви.

Стрелец
Парите и любовта просто няма да се засекат за вас тази седмица. Марс, владетелят на вашия романтичен сектор, все още е ретрограден, но наскоро се премести във вашия сектор на доходите. В резултат на това е възможно да почувствате необходимостта от затягане на колана и ограничаване на разходите с любимия човек. Не се притеснявайте, това е временно.

Козирог

Марс вече е ретрограден и това оказва влияние върху знака на Козирог. Може би затова през тези дни няма да усещате вашата сила, ще усещате повече умора, липса на желание за любов. Споделете на любимия човек, той ще разбере и ще ви окаже своята подкрепа.

Водолей

Дълъг, безкраен, тъмен и объркващ тунел… по отношение на любовта. Всичко това е на път да се промени. Меркурий, планетата на комуникацията, ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор.

Когато тази планета се „събуди“ и започне да се движи напред, ще почувствате яснота по отношение на всяко решение, което трябва да направите за вашия любовен живот. Що се отнася до объркващите разговори и смесените съобщения между вас и любимия човек – те вече са минало.

Риби

Ако в последно време сте имали известни притеснения относно парите и сте направили повече разходи с любимия човек, в края на седмицата ще си възвърнете спокойствието. Това ще ви помогне да се концентрирате повече върху връзката си. В края на месеца може да очаквате наистина хубава новина свързана с финанси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *