HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 13 – 19 март 2017

Обвързаните представители на зодиака ще бъдат изправени пред интересни разговори с половинката. Бъдете внимателни и мислете преди да говорите. Венера все още е ретроградна, което ще се усети по липсата на страст и романтика. Сега имате добра възможност да приключите с миналото. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако напоследък сте задържали думите в себе си, това ще се промени през тази седмица. Ще се почувствате принудени да говорите, колкото и да ви е неприятно. Добрата новина е, че той или тя ще разбере вашите нужди. Добре е и вие да разширите вниманието си към половинката.

Телец

Някой от вас може би са останали разочаровани в любовта и са с разбито сърце. Тази седмица ще преминете през редица разговори с бившата си половинка и това ще промени бъдещите ви модели на комуникиране. Сега може да говорите за себе си и е важно да отворите и двете си очи за случващото се помежду ви.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да дадат втори шанс на това, което не са могли да осъществят като планове и обещания с партньора. За други предстои среща с приятел, с когото ще проведат дълги разговори за любовта, несподелената любов. Ще научите много за себе си.

Рак

Пред вас има куп отговорности и нямате особено желание за любовни забавления. Ще се справите със задълженията си, но ако с половинката си сте любители на пътешествията, направете планове, за да осъществите този ваш копнеж.

Избягайте от рутината и се отдайте на едно ново преживяване заедно. Дори и да не се случи през настоящата седмица, планирайте бъдещето.

Лъв

Възможно е с половинката да преминавате през труден период. Семейните задължения, работата ще са главните виновници за липсата на романтика. Интимните моменти също ще се случват по-рядко. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, ще се замислите върху това дали различията между вас не са повече от споделените интереси.

Дева

Пари или семейни проблеми биха могли да попречат на романтиката и щастието ви. Пред вас и половинката ви ще се появяват някой житейски разочарования. Може да избягате в различни посоки или да се хванете за ръце и да преминете заедно през калта. Заедно ще успеете да намерите по-лесно решения. Дори и на пръв поглед неразрешимите ситуации биха могли да бъдат по-поносими, ако сте заедно.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек. Меркурий ще се движи във вашия 7-и дом за ангажираността, което ще помогне да комуникирате значително по-добре с партньора. Ще засегнете тези въпроси, които в миналото сте премълчали. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест за неизказани думи.

Скорпион

Ако се намирате във финансово затруднение ще ви бъде трудно да се насладите на среща с нова любов или някой, който е привлякъл вниманието ви. Не се притеснявайте – това е само временно!

Опитайте се да бъдете по-креативни, без да се налага да харчите много от бюджета си. Крайният резултат може да се окаже впечатляващ и да прекарате добре.

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде фокуса на вашето внимание през тази седмица. Мислите повече за минали неща, а не се концентрирате тук и сега. Не се вглеждайте в миналото и не се самосъжалявайте. Вместо това се поучете от грешките си. Движете се напред в живота, влагайте повече любов и романтика във връзката си.

Козирог

Обвързаните Козирози ще ги вълнуват повече битовизмите, особено тези, които правят промени по дома си. Хубавото е, че лесно и заедно ще взимате решенията. Като цяло седмицата е спокойна, но се опитайте да добавите повече романтична нотка.

Водолей

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Седмицата е подходяща да се обадите на бившата си половинка и да кажете „съжалявам“.

Затворете миналото, за да може да продължите напред. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка ще бъдат изправени пред разрешаването на финансов въпрос.

Риби

Все още сте под влиянието на силни емоции, тъй като пълнолунието миналата седмица беше във вашия сектор на партньорствата. Ще прегрупирате мислите си, особено ако през изминалата седмица е имало ситуация, която е била силно емоционална за вас и любимия човек.

Някои от вас ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Въпреки това седмицата ще завърши щастливо за любовта.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *