Любовен хороскоп за 16 – 22 декември

Очаква ни една интересна седмица, благодарение на Венера, която ще се премести в знака на Водолей. Ще взимаме решения, ще разкриваме повече от себе си, любовният ни живот ще стане по-оживен. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна любовна седмица очаква представителите на зодия Овен. Възможно е да има флирт с някого от близкото ви обкръжение или с личност, с която скоро сте се запознали. Това може да отнеме повече от вашата енергия, без да получавате в замяна. Страстите ще попречат на това да видите реалността. Не бъдете импулсивни. Ако вече си имате половинка, очакват ви спокойни дни.

Телец

Връзката ви с партньора ще е по-интензивна от всякога. Ще почувствате изключителна страст и привързаност, и това ще подхрани тялото и душата ви по начин, който наистина никога не сте изпитвали. Позволете си да се отпуснете и да разкриете своето Аз. Романтиката ще е край вас, Телци. Насладете ѝ се!

Близнаци

Възможно е да настъпи някакво объркване между вас и половинката ви. Меркурий се движи през сектора на отношенията ви. Обикновено това би оказало положително влияние на връзката ви, да направи комуникацията с любимия човек още по-вълнуваща. Но в края на седмицата Меркурий ще бъде в напрегната позиция към Нептун, като изпраща смесени сигнали по всякакъв начин. Възможно е да не ви е толкова лесно да предадете мислите ви или да имате усещането, че той крие нещо от вас. Дали е възможно да сте прави?

Рак

Планетата на любовта Венера се премества в 8-и дом на интимността. Това може да направи изживяването в спалнята още по-незабравимо. С партньора ще имате желание да експериментирате повече. Направете го! Марс, който все още е във вашия дом на романтиката, също ще помогне да повишите либидото си и ще бъде в добра позиция към Плутон. Насладете се на удоволствията.

Лъв

Готови ли сте за любов и много вълнения? Любов, която е освобождаваща, а не задушаваща, подкрепяща. Точно това ще получите, благодарение на Венера в знака на Водолей. Планетата на любовта ще влезе във вашия сектор на партньорствата ви. С любимия човек ще уважавате гледните си точки, ще може да говорите дълго и стойностно. Всичко това ще направи любовта ви толкова вълнуваща.

Дева

Някой с когото работите може да разкрие своите емоции към вас. Ако вече се намирате в романтичен сценарий в офиса, то помежду ви може да възникнат конфликти. Избягвайте да демонстрирате връзката си с колега на работното място, ако е възможно. Също така не споделяйте с колеги любовния си живот.

Везни

Любовният ви живот е на път да ви завладее. Венера ще се премести във вашия романтичен сектор и до 13 януари ще усетите много положителна енергия, което ще увеличи шансовете ви за нови запознанства, особено ако търсите половинка. Ще бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт. В случай, че вече сте във връзка може да имате разногласия с любимия човек. Или вие, или той имате друга любовна опция.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще бъдат напълно фокусирани върху въпросите свързани с дома и това да споделят повече моменти на комфорт с любимия човек. За тези от вас, които се срещат с някого, нещата ще вървят добре. Взаимоотношенията ви може да се развият до ниво, в което да се чувствате достатъчно удобно заедно. Тези от вас, които живеят вече съвместно ще направят някои покупки за дома.

Стрелец

На Стрелците ще им бъде много по-лесно да говорят за любов, благодарение на Венера. Ако досега сте задържали своите емоции към някого, сега ще сте готови да разкриете повече за тях. Ще ви бъде и по-лесно да взимате логични решения. Това важи и за обвързаните представители на зодията, което ще им помогне да укрепят и връзката си. И да, това ще ви накара да почувствате любовта още по-силно.

Козирог

С партньора може да ви хрумне някаква идея, която да изисква инвестиция на финанси. Бъдете разумни. Някои Козирози може да станат и жертва на човека, към когото изпитват силни чувства и да се окаже, че той или тя ви използва за пари. Ще осъзнаете, че давате повече, отколкото получавате. Като цяло през тази седмица трябва да бъдете по-предпазливи.

Водолей

Водолеите ще осъзнаят, че любовта наистина е около тях. Всяка несигурност, заблуди или разочарование, които сте изпитвали във вашия романтичен свят, са на път да изчезнат. Венера навлиза във вашия знак, и това ще въведе много положителни промени. Насладете им се.

Риби

Седмица, в която ще имате възможността да помислите върху това дали не си губите времето с определен партньор или пък инвестирате разумно своите емоции. Невинаги е лесно да видите любовния си живот ясно и затова е добре да помислите или дори да поискате съвет.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *