Любовен хороскоп за 20 – 26 май

Тази седмица Меркурий влиза в знака на Близнаци, където ще остане до 4 юни. Обвързаните представители на зодиака ще се радват на повече хармония с любимия човек. Ако търсите любовта, сега е моментът наистина да опознаете някого, към когото имате интерес. Марс ще повиши и желанието ни за интимност. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Той или тя ще бъде изцяло в ума ви тази седмица. Ще се замислите сериозно върху романтична ситуация, нищейки всеки детайл от нея. Вместо да се побърквате от мисли, опитайте се да се фокусирате към нещо друго. Знаете че трябва да намерите решение по любовен въпрос. Помислете дали човекът, който ви вълнува наистина заслужава да го правите приоритет за вас.

Телец

Нищо няма да ви спре да споделите вашите интимни желания с половинката. Марс се движи през вашия комуникационен сектор, което ще ви даде кураж да говорите без колебания. Но Марс ще бъде с перфектна позиция към Уран, който е преминаващ през вашия знак. Това е не само възможност за промяна, но за осъществяване на смели ходове. Хубавото е, че любимият човек ще бъде изненадан и доволен от вас.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, изглежда че вниманието към вас е силно. Притежавате силна енергия и всичко, което трябва да направите е да кажете нещо случайно, а други хора ще се насочат към вас. Това определено ще повиши вашето его. Нека бъдем честни, Близнаци, вие точно това искате. За щастие тази енергия ще повлияе благоприятно и на любовта ви, излъчвайки много жизненост и магнетизъм.

Рак

Сега, когато Марс е във вашия знак, вие се чувствате енергично. Желанието ви за секс също се повишава. Ако сте необвързани, то настроението ви повлияно от тази планета ще се прояви по начин, по който обикновено не се изразявате. Интересувате се от някого? Няма да имате никакъв проблем да направите първата крачка. Малко търпение е нужно, за да работят нещата във ваша полза.

Лъв

Ще прекарвате повече време с приятели и това ще ви се отрази добре. Благодарение на някого от тях ще може да излезете от менталната кутия, в която сте поставили историята на любовния си живот. Обвързаните Лъвове ще се радват на хармония и страст в спалнята.

Дева

Ще бъдете вдъхновени да помогнете с нещо на любимия човек, може дори да е домакинство. Луната ще пътува през вашия романтичен сектор, което ви прави по-емоционални в съответствие с това, което наистина желаете по въпросите за любовта. Ако сте необвързани, ще бъдете по-отворени за някого, към когото обикновено не сте.

Везни

За тези от вас, които са обвързани, разговорите с любимия човек ще бъдат насочени в посока взаимна подкрепа относно професионално развитие, осъществяване на иновативни цели. Може да разчитате на половинката ви за подкрепа. Ако сте необвързани, не се затваряйте у дома. Социалните контакти увеличават възможността да срещнете интересни личности и нова любов.

Скорпион

Финансовите въпроси ще са на първо място за обвързаните представители на зодията. Меркурий се придвижва във вашия 8-и дом на споделени ресурси, свързвайки се със Слънцето. За щастие, решенията, които ще вземете с партньора си ще са по взаимно съгласие. Не на последно място ще усетите искрите между вас по нов и вълнуващ начин. Това е като глътка свеж въздух.

Стрелец

Фразата „гениалните умове мислят еднакво“ ще отговаря напълно за вас и половинката ви. Меркурий и Слънцето ще хвърлят светлина върху взаимоотношенията ви. Ще се радвате да говорите за всичко и ще откриете, че последното нещо, което чувствате в любовния си живот, е скука.

Козирог

Марс и Уран ще ви накарат да почувствате внезапен поток от страст, изгарящ през любовния ви живот. За щастие ще получите подкрепяща връзка, а не променлива, между Марс във вашия сектор на отношенията и Уран във вашия романтичен сектор. Очаквайте вълнуващи моменти с любимия човек, който може да ви изненада приятно. Ако сте необвързани, събитията в любовния ви живот може да започнат да се променят.

Водолей

Меркурий влиза във вашия романтичен сектор, оставайки там до 4 юни. Той ще направи връзка и със Слънцето, която със сигурност ще освети вашия потенциал за любов. Възможно е да се двоумите за партньор. Обвързаните Водолеи също ще се радват на положителните вибрации на планетите.

Риби

Ако правите опити за бебе, тази седмица е подходяща за любов. Но е възможно някои Риби да научат, че тяхното бебе вече е факт. За необвързаните има шанс за нови познанства и интересни контакти. Нещата се развиват бързо и вълнуващо.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *