Любовен хороскоп за 2018 г. за Козирог

Любовните ви интереси от доста време са се засилили и през 2018 г. това продължава, като вие ще сте агресорът. Няма да чакате да звънне телефонът, а активно се свързвате с другите. Градите методично социалния си живот, както само вие умеете – парче по парче, малко тук, малко там. С вашия типичен бавен и предпазлив маниер изграждате истински шедьовър.

Козирозите се славят с много таланти като организираност, цялостност, управленски умения, способности за правене на пари и т.н., но социалният финес обикновено не е най-силният им коз. От последните 2 години обаче сте започнали да изграждате тези умения.

Научавате, че да поставите други хора на първо място е страхотен ключ към популярността. Козирогът ще е интересна зодия за любовник/ца или съпруг/а, тъй като през идната година ще се отбие от пътя си дори, за да ви се хареса.

Който Козирог не е успял да се ожени през последните 2 години, може да го направи сега. 7-ият дом на брака ви е може би най-силният в хороскопа ви през 2018-а. Има интерес, а с интереса идва и успехът.

Предизвикателството тази година е да балансирате любовта и кариерата. И двете са важни, и двете отнемат много от времето ви. Също, изглежда, ви дърпат в противоположни посоки. Така че да дадете дължимото на всяка от тези сфери, без да обидите началника и колегите си или пък любимата и партньора, не е лесно. Ту ще се накланяте в едната посока, ту в другата, като въжеиграч, който опитва да пази равновесие.

И тази година ще създавате собствени социални възможности. Вероятно ще организирате купони, ще сте домакин на сбирки, а и няма да пропускате подобни покани.

Не се очертават промени при Козирозите, които имат втори брак или търсят такъв. Работещите за трети брак ще имат чудесни шансове след 26 октомври. Тогава е много вероятна трета сватба или сериозна връзка, а и цялата година ще изобилства с възможности. Ако сте го докарали до четвърти брак, статуквото се запазва.

След 16 юли нагласите на Козирозите се променят. Вероятно ще се изменят любовните ви нужди. Там, където преди сте виждали любов и романс, сега ще е повече секс, пари и физическа интимност. Мнозина от вас ще чувстват, че може по-добре да служат на любимите си, като им помагат да просперират и оказват повече практична подкрепа, отколкото просто романтична.

4-ият дом на семейството в хороскопа ви не е подчертан тази година. Тази сфера няма да е главен приоритет и не се очертават значими промени. Ще имате много свобода да я оформяте, както желаете, но липсата на интерес може да ви спре. Домашните и семейни отношения са горе-долу каквито ги искате.

Въпреки това през 2018 г. ще има две затъмнения в 4-ия ви дом – слънчево на 8 април и лунно на 17 октомври. Те ще разтърсят малко нещата. Ако сте били твърде голям оптимист в семейството и сте го вземали за даденост или пък сте го пренебрегвали, затъмненията ще ви издърпат ушите. Те показват също и промяна в статуквото. Понякога сочат преместване или голям ремонт у дома.

Тази година ви е ориентирана към кариерата и има тенденция да пренебрегвате семейните въпроси, което ще ви бъде напомнено.

Семейната ви планета – Марс, ще направи необичайно дълъг транзит от 5 месеца в 5-ия дом на хороскопа ви през 2018 г. Това може да означава повишен интерес към децата. Важно ще е да бъдете добър родител. Много възможно е да си имате дете, като по-възрастните може да поискат да си осиновят. Други ще прекарват повече време с внуците или децата на други хора.

Домът ви ще се превърне в място за повече забавления. Много от вас ще си осигурят фитнес оборудване. Други ще инвестират в домашно кино или скъпи музикални системи.Днес+

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *