Любовен хороскоп за 2018 г. за Овен

Отлична любовна година ви чака. Бракове, сериозни връзки, увеличаване на социалния ви кръг и щастие откъм приятели показват звездите за вас. Благотворният Юпитер стои в основата на всичко това.

Най-хубавото е, че привличате “качество”, а не просто “количество”. Любовници и приятели ще са с високо положение, добре възпитани, фини, с висок морал и богати. Може и да имат някакъв религиозен или философски уклон.

Възможно е да са чужденци или да ги срещнете в чужбина. Всички тези варианти са вероятни, щом Юпитер дава сила на дома на любовта в хороскопа ви.

Често се ограничаваме в любовта. Гледаме съседите, съучениците или колегите и си казваме: “Няма никой за мен тук – няма да срещна любов в живота си”. И тогава се появява Юпитер и ви показва, че има много голям свят там навън, пращящ от възможности. Целият свят, а не само обичайните ви места ще бъде игрище за любовта ви.

Тъй като Юпитер е управител на 9-ия ви дом, който отговаря за вторите бракове, онези от вас, които работят по въпроса, ще имат чудесни възможности през 2018 г. Тези пък, които търсят трети брак, да се ориентират към духовни проекти, каузи и благотворителни дейности, където ще открият любовта. Ще ви трябва по-духовно ориентиран партньор в живота.

2018-а ще бъде за Овните социално активна година, като това особено ще се засили в периода 17 август – 11 септември и 22 септември – 23 октомври.

В семейството има нужда да контролирате емоциите си, за да не потискате близките си.

През новата година ще се занимавате с родителите си на психологическо ниво – може да се примирявате с тях или с ранния ви живот заедно. Връзката ви с тях се променя, но за да е всичко наред, трябва да се изчисти старият багаж. Всеки получава травми, докато расте – едни повече, едни по-малко. Такава е природата на нещата.

И у дома ще е време да почистите. Мнозина от вас също са майки и бащи и затова можете по-добре да разберете позицията на собствените си родители. Те може да бъркат, но и вие не сте ангели.

Хороскопът ви показва допълнителни отговорности през 2018 г. По принцип не ви доставят наслада нормалните семейни задължения. По-скоро са ви дълг, отколкото радост. Затова е толкова важно да се помирите с ранните си години и да откриете произхода на тези чувства.

Домът ви ще ви се струва малко тесен тази година – дали защото ще идват роднини и гости, или защото работите там. Предизвикателство за вас ще е да използвате добре пространството. Местене не е препоръчително.

Тъй като Луната е семейната ви планета, домашните ви задължения ще се движат в тон с нея. Когато Луната расте, ще е по-голям ентусиазмът ви за домакински работи. Когато е падаща – по-малък. Ако искате да ремонтирате или да разкрасите дома си, най-подходящото време ще е от 3 юни до 23 юли. Тогава е добър период и за семейни сбирки.Днес+

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *