Любовен хороскоп за 2018 г. за Стрелец

2018 година ще бъде по-значима в любовно отношение за тези Стрелци, които искат втори брак, отколкото за първаците. 7-ият дом в хороскопа ви, свързан с любовта и първия брак, няма да е подчертан. Нещата си остават каквито са.

Имате голяма свобода в тази област, с която може да си осигурите какъвто искате социален живот, но това няма особено да ви интересува.

Необвързаните, които искат да минат под венчило за първи път, ще имат любовни възможности от 21 май до 21 юни, но те едва ли ще доведат до обвързаност.

Връзката на тези, които са женени повторно, ще бъде тествана. Ще трябва да се уточняват финансови въпроси. Усещането за романтика избледнява и любовните задължения натежават, но силната връзка ще оцелее. Очертава се бизнес партньорство догодина. Ако искате да се ожените за втори път, трябва повече търпение. Някой по-възрастен и улегнал влиза в играта, но дали е любов? Ще трябва постепенно да се установи без бързане.

Стрелците, които се надяват на трети брак, ще имат чудесни възможности през по-голямата част от годината. Няма промяна при работещите за четвърти.

През 2018 г. има две затъмнения в 5-ия дом в хороскопа на Стрелците, отговарящ за любовните дела – слънчево на 8 април и лунно на 17 октомври. Безспорно ще бъдат изпробвани отношенията ви.

Най-щастливият и активен социален период за вас ще бъде между 10 май и 21 юни.

Меркурий е вашата любовна планета. Тя се движи много бързо и за една година минава през всички знаци и домове в хороскопа ви. Така че любовните възможности може да се появят по най-разнообразни начини и канали, зависи къде в момента е Меркурий.

Всяка година Меркурий е ретрограден по три пъти. През 2018 г. тези периоди са от 20 март до 12 април, от 23 юли до 16 август и от 14 ноември до 4 декември. По това време отношенията като че ли вървят назад вместо напред и имате възможност да преразгледате и оцените връзката си. Тези периоди са чудесни за анализ, но не и за вземане на дългосрочни решения, свързани с любовта. Социалните ви преценки няма да бъдат на обичайната си висота.

Още от тази година семейният ви живот е особено важен за вас и това продължава. Уран се е настанил трайно в 4-ия дом на хороскопа ви. Това е класически сигнал за бунт вкъщи. Възможни са многобройни премествания през 2018-а и идните години. Като че ли търсите мечтания дом и всеки път, щом решите, че сте го намерили, се появява нов и още по-добър.

Този транзит показва в много случаи номадско съществуване, живот на различни места за дълго време. Дори да няма физическо преместване на дома, ще има постоянни ремонти и обновления. Всеки път, когато решите, че всичко е тип-топ, ще ви връхлита нова идея или план и всичко ще започва наново.

Уран в 4-и дом показва кипене и брожения в семейното положение. Връзките с другите или фамилията като цяло търпят промени. В някои случаи може да значи дори скъсване със семейството или просто промяна в някоя връзка.

Мнозина от вас ще решат, че са твърде контролирани или манипулирани от близките си или задълженията към тях и копнеят за свобода. Възможно е някой член на семейството да се разбунтува. Също и големи промени в живота на родителите.

На психологично ниво ще искате да премахнете всякакъв вид йерархии у дома. Семейството е екип, групови усилия, демокрация и няма началник или авторитарна фигура. Всеки е еднакво важен и равноправен. Много ще експериментирате в идните години, което ще се увенчае с много успехи, но и провали.

На по-практично ниво може да се изпълните с желание да обзаведете къщата си с последния писък на технологичните джаджи – сателитни тв, ведиокамери, които наблюдават жилището, и т.н. Вкусът ви за мебелировката ще се насочва или към най-модерното, или към най-антикварното. Най-доброто време за декорации и купуване на красиви вещи за дома е от 18 февруари до 22 март, а за тежки ремонти – от 1 май до 12 юни. Днес+

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *