Топ теми

Любовен хороскоп за 21 – 27 октомври

Добри възможности в любовен план ще ни предложат звездите през тази седмица. Необвързаните имат добри шансове да срещнат интересна личност, с която да се допълват. Обвързаните ще могат да задълбочат връзката си. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ги очаква интересна любовна седмица. Ако сте обвързани, с любимия човек ще ви бъде много по-лесно да се разголите, не само в спалнята, но и емоционално. Няма да криете своите желания, чувства. Необвързаните Овни ще имат шансове за нови познанства и интересни срещи.

Телец

Със сигурност ще бъде една запомняща се седмица по отношение на любовта. Новолунието, което ни очаква на 28 октомври ще повлияе на сектора на партньорствата ви. Ако сте обвързани, това ще повиши усещането ви за привързаност към половинката ви. Ще се чувствате ценени от другия. Тези от вас, които отскоро се срещат с някого ще могат да задълбочат връзката си.

Близнаци

Венера, планетата на любовта и през следващите дни ще ви даде подкрепата си. Ако търсите романтика и нова любов, ще ви бъде по-лесно да флиртувате и да привличате вниманието към себе си. Някои Близнаци ги очакват трепети на работното място. Обвързаните ще се радват на хармония.

Рак

Поздравления, Раци! Тази седмица вие печелите космическия джакпот в любовта! Необвързаните имат добри шансове за романтика, просто трябва да се оглеждат повече. Венера ще ви подкрепя, движейки се през вашия сектор на любовта. Обвързаните Раци ще се чувстват подкрепени и в безопасност, благодарение на любимия човек. Наслаждавайте се на романтиката!

Лъв

Тиха седмица по отношения на любовта. Вниманието ви е насочено повече към разрешаването на семейни въпроси. Хубавото е, че те ще ви носят радост. Някои от вас, може да обмислят вариант да се съберат под един покрив с партньора си. В случай, че вече се намирате в сериозни взаимоотношения, ще успеете да се преоткриете с любимия човек по един необикновен начин. 

Дева 

Прекрасна любовна седмица както за обвързаните, така и за онези, които копнеят за любов! Венера ще направи подкрепящи връзки с Нептун и Плутон, които ще повлияят на романтичния ви сектор. Любовният ви потенциал е голям. Насладете се на това приказно романтично усещане.

Везни 

Обвързаните Везни може да преминат през спорни ситуации с партньора си. Марс, владетелят на вашия сектор на партньорството, ще се противопостави на Сатурн, планетата на ограничението. Любимият човек може да се почувства разочарован, защото сякаш каквото и да правите никога не е достатъчно. 

Скорпион 

Скорпиони, имате възможността да поставите ново начало в почти всяка област от живота ви. Изберете в каква посока искате да насочите тази невероятна енергия. В любовен план също е възможно да се промени нещо. 

Стрелец 

Ако сте необвързани или отскоро се срещате с някого, тази седмица може да се окаже разочароваща за вас. Желанието ви да напреднете в отношенията може да се забави, обърка и това да ви подейства отчайващо. Не позволявайте на събитията да  повлияят на вашата увереност. Това отхвърляне е просто пренасочване и правилният за вас човек ще се появи в точния момент. 

Козирог 

Обвързаните Козирози ще имат една хубава любовна седмица. Ще се радвате на подкрепата на половинката си, което ще повиши вашата устойчивост и увереност. Ако трябва да се случи някаква промяна в любовния ви живот, очаквайте я след неделя. Това важи и за тези, които си нямат партньор. 

Водолей

Вниманието на Водолеите ще бъде насочено към професионалното им развитие. Хубавото е, че партньорът ще ви окаже своята подкрепа, за да може да покажете пълния си потенциал. Ако търсите любов, бъдете по-социални. Тази седмица излъчването ви ще привлича. 

Риби 

Ако искате да преоткриете връзката си и да я надградите, трябва да оставите стария начин на мислене. Няма да ви бъде лесно да изоставите някои от идеите си, но помислете дали те не ви пречат. Позволете на любовта да расте. Промените са неизбежни, ако искате да постигнете повече в личен план. 


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *