Любовен хороскоп за 21 – 27 септември

В седмицата от 21 до 27 септември Слънцето преминава във взаимоотношения с Везни във вторник, когато е есенното равноденствие. Това ще окаже широко влияние върху партньорството, връзките, сътрудничеството в любовта и хармонията в отношенията, пише az-jenata.bg. Акцент ще бъде гледната точка на другия човек, на партньора на обвързаните от някои зодии, което може да доведе до напрегнати моменти.

Овен

През тази седмица Овните са склонни да се съсредоточат върху връзките си, но няма да е лесно. Може да има доста за преглъщане, тъй като ще осъзнаете, че единственият начин да запазите мира във връзката е да премълчите и простите. Ще трябва да се откажете да получите нещо, което наистина сте искали – от материална вещ до житейска цел. Изводът е, че ще се борите с чувството на гняв и недоволство от това, че не сте сигурни, че ще можете да съжителствате дългосрочно. Ще трябва да се запитате какво искате и с кого сте.

Телец

Капиталът на работното ви място ще бъде основна тема за вас през тази седмица, но ще забележите, че бързо ще се разпростре върху динамиката на любовния ви живот. Взаимността във връзката ви е важна, защото ако един човек постоянно дава повече, а получава по-малко в замяна, това създава разочарование и негодувание. Тази седмица е моментът, в който да проведете открит разговор с половинката си за нуждата от балансиране. Ако сте самотни, не приемайте предложението на колега да ви срещне с някого. Няма да е добра идея и са възможни проблеми.

Близнаци

Това, което осветлява живота ви през тази седмица, е любовта и ако сте във връзка сте съсредоточени върху това да дадете цялата си любов на специалния човек в живота ви. Може да се почувствате разочароващо, ако има важно решение в романтичен план, което трябва да бъде взето. Може да сте в ситуация, в която излизате с някого и в сърцето си усещате, че в дългосрочен план между вас няма да се получи. Има толкова много причини връзката да е невъзможна, които разумът ви казва, но сърцето ви не ви позволява да го направите.

Рак

Ако сте необвързани, ще забележите голяма промяна в романтичните събития до края на седмицата. Меркурий ще се премести във вашия любовен сектор в неделя, носейки енергия за срещи и разговори с нова перспектива за запознанства. Ще имате разговори за любовта, които вероятно ще са свързани и със задълбочаване на чувствата, с поставяне на въпроси. Възможно е и да възникне любов, която и двамата да се опитвате да прикриете. Не се изненадвайте, ако внезапно започнете да изпитвате влечение към някого и то доста бързо.

Лъв

Разговорите за любовта няма да са лесни през тази седмица. Решенията, които ще трябва да вземете, също. Може да се появи преломен момент в любовния ви живот, в който да се налага промяна в нагласата ви за партньора ви или за потенциален такъв. Всичко зависи от решението, което ще вземете. Бъдете внимателни и взимайте осъзнати и обмислени решения. Не прибързвайте. Нещата зависят много и от личната ви интуиция.

Дева

През тази седмица ще сте съпроводени от едно неприятно чувство в любовта, което ще назрява. Ако излизате с някого или имате връзка, тази седмица може би ще говорите с любимия си открито за това какво очаквате от връзката си. Вашият партньор обаче може и да не е особено радостен от този разговор. Всичко, което ще се опитвате да направите, е да покажете стойността си и да се уверите в любовта на половинката си. Надявате се той да ви оценява.

Везни

С преместването на Слънцето във вашия знак можете да очаквате ярки чувства и енергия, която ще насърчи отношенията във връзката ви през тази седмица. Ако сте обвързани, това ще е моментът, в който ще съсредоточите целия си свят около връзката си. Има вероятност да отложите важни събития, за да се посветите на връзката си. Всичко през тази седмица ще е свързано с връзката ви. В даден момент ще е по-добре да оставите партньора си да подиша сам. Полезно е за отношенията ви.

Скорпион

През тази седмица ще има много разговори, които ще се опитате да избегнете с партньора си. Ще ви е трудно да продължите да потискате порива му. Нещата няма да останат скрити задълго. Ще забележите, че колкото повече държите устата си затворена, толкова по-разочаровани ставате. Възможно е натрупване на взривоопасна енергия. Задържането на емоциите вътре във вас ви прави нещастни и единственият изход, който виждате, е радикалният.

Стрелец

Това ще е седмица на честност в любовта. Допитайте се до верен приятел за съвет. Съветът му може би няма да ви допадне и вероятно ще ви огорчи, но ще знаете, че трябва да преглътнете горчивия хап. Осъзнавате, че това е нужно, за да разплетете любовната каша, в която сте поставили връзката си и сърцето си. Правенето на едно и също и очакването на различен резултат няма как да сработи и този път.

Козирог

През тази седмица ще се опитате да избегнете проблемите си в любовта. Това ще проработи, но само за малко. Впускането в работата ще е спасителна сламка за известно време. Ще отвлече вниманието ви, но в края на седмицата партньорът ви ще се обърне към вас с новини, които ще ви накарат да осъзнаете, че просто не можете да избягвате трудните ситуации и разговори повече. Възможно е да разберете и за изневяра, както и че половинката ви е доверил подробности от връзката си на приятел. Това ще ви огорчи.

Водолей

Няма значение дали сте обвързани или не, сякаш тази седмица ще се сблъскате с неудобна истина за любовните ви терзания. Вероятно ще осъзнаете, че въпреки че обичате някого много силно, вие двамата просто не сте съвместими заедно, както в емоционален, така и в интелектуален план. Ако сте необвързани ще осъзнаете, че нагласата ви за любовта трябва да се промени, за да срещнете някого. Старите ви схващания за любовта и връзките може да ви пречат да създадете истинска връзка.

Риби

Разговорите за пари и любовни отношения с партньора ви може да ви накарат да се чувствате много разстроени през тази седмица. Може да се чувствате така, сякаш се опитват да ви ограбят. Възможно е някой, с когото се срещате или имате връзка да има много различни нагласи към парите от вашите. Това е важна съвместимост от гледна точка на съвместния живот. Ако сте необвързани седмицата отново няма да е особено добра за вас, защото няма изгледи да се обвържете през този период, ако това желаете.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *