Любовен хороскоп за 22 – 28 юли

Тази седмица определено ще усетим любовта и романтиката.

В последните дни не се радвахме на много благоприятен любовен климат. Сега всичко започва да се променя. Какво ви очаква според зодията, вижте влюбовния си хороскоп, пише Az-jenata.bg.

Овен

Тази седмица е време да се насладите на лъчите на любовното щастие. Венера се премества във вашия романтичен сектор и ще остане там до 21 август. Вашият владетел, Марс, също е в същата област на вашата карта и ще заеме чудесна позиция към Юпитер. Любовта е край вас!

Телец

Разговор между вас и половинката ви ще ви накара да изпитвате още по-силни чувства един към друг. Ако вече живеете под един покрив ще има много приятни мигове, на които да се насладите. Тези Телци, които отскоро се срещат с някого също ги очакват приятни емоции. Възползвайте се от благоприятното влияние на планетите.

Близнаци

Когато става въпрос за любов, Близнаците се вълнуват изключително много. Тези дни ще сте настроени романтично. В сектора ви на съобщенията Венера и Марс, космическите любовници, ще окажат влияние, а също така ще се насладите на великолепна връзка между Марс и Юпитер, която ще повлияе на партньорския ви сектор. Обвързаните Близнаци ще имат чудесна комуникация, а необвързаните няма да имат никакви трудности да разговарят с обектите на техните желания.

Рак

Независимо дали сте необвързани или имате връзка, вие изглеждате уверени, изпълнени със самочувствие и самоувереност, че единственият ви фокус е да изразявате вашето Аз и да отдадете тази любов и на другите. Няма да се тревожите за липсата на любов в живота ви, защото такава липса няма. Емоционалното ви състояние вече е по-стабилно. Наслаждавайте се на хубавите мигове.

Лъв

Наличието на Марс, Слънцето и Венера в знака на Лъв ще ви донесе много положителни романтични вибрации. Марс ще заеме добра позиция и към Юпитер, който сега е във вашия сектор на любовта. Това е аспект, който говори за голям потенциал за правене на любов. Отдайте се на хубавите моменти.

Дева

Когато става въпрос за любов, много неща ще се случват и вие ще бъдете изключително щастливи за развитието на събитията. Хубаво е обаче външният свят да не знае подробности за любовния ви живот. Това ще добави повече романтика и страст между вас и обекта на вашето желание или половинката ви, ако сте в сериозна връзка.

Везни

Дали не се затваряте пред романтичните възможности, които има пред вас? Защо? Може би не вярвате, че наистина заслужавате великолепната любовна история, която виждате да се развива в живота на други хора. Откажете се от негативните мисли. Тази седмица любовта няма да ви остави друг избор, освен да скочите смело в нея.

Скорпион

Някои от вас са толкова влюбени в някого, че ще искат да го изкрещят. Ще ви бъде невъзможно да запазите чувствата сив тайна. Няма да се страхувате от това колко сте уязвими и вашата скрита природа ще се отпусне достатъчно, за да изпита радостта от безгрижна романтика по начин, който обикновено е чужд за вас. Прегърнете любовта!

Стрелец

Срещате се с някого? Това със сигурност ще ви донесе щастие и романтика. Това, което прави нещата в любовта за вас още по-хубави е позицията на Марс към Юпитер във вашия знак. Позитивността ви изпълва, а това ще ви направи и още по-привлекателни за представителите на противоположния пол. Както обвързаните, така и тези от вас, които търсят любов ще се радват на приятни емоции.

Козирог

Дълбочината на връзката между вас и партньора ви е на път да достигне ниво, за което винаги сте жадували, но сякаш се страхувахте да го позволите. Планетите са подредени така, че имате положителна енергия, когато става въпрос за интимност. Ще ви бъде по-лесно да се отворите към любовта и романтиката. Позволете си да бъдете щастливи.

Водолей

Водолеите ще отворят сърцето си. С позицията на няколко планети във вашия партньорски сектор, създаването на истинска и отворена връзка ще се превърне във ваш най-голям приоритет. Ако вече сте обвързани ще се радвате на взаимно удоволствие с половинката си. Необвързаните имат добър потенциал да срещнат интересна личност.

Риби

Някои от представителите на зодията ще осъзнаят, че имат привличане към колега например. Марс, планетата на сексуалната енергия, вече е в зоната на вашата графика, свързана с работата и здравето. Венера се присъединява към същата област на вашата графика. С тези „космически любовници“ няма как да не усетите взаимно привличане с човек, с когото общувате често. Обвързаните Риби също ще се радват на страсти.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *