Любовен хороскоп за 24 – 30 юни

Любовният живот в последните дни на юни може да е малко объркан, заради Венера и Нептун. Възможни са заблуди, разочарования. Може би някои представители на зодиака не искат да видят истини, които са очевидни. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Лъжи, спорове, разочарования… Такава ще бъде любовната седмица за Овните, а виновници за това ще са Венера и Нептун. Възможно е да попаднете в ситуация, в която да осъзнаете, че определени знаци са били пред вас през цялото време, но любовта ви към някого ви е карала да си затваряте очите.

Телец

Тази седмица, за Телците любовта и парите ще бъдат свързани по някакъв начин. Някои от вас може да решат да спестят финансова информация от половинката си. Ако пък сте необвързани, може да се почувствате по-уязвими и самотни. В резултат на това може да се изкушите да похарчите повече пари, за да се утешите.

Близнаци

Влюбени сте, но не бъдете глупави, уважаеми Близнаци. Когато става въпрос за любов, тази седмица ще се почувствате така, сякаш сте загубили баланса. Самотните представители на зодията, може да имат романтична среща и да решат, че това, което им се случва е твърде хубаво. Балонът може да се спука, когато разберете, че този човек крие нещо. Обвързаните Близнаци може да се разочароват от това, че любимият човек не ги подкрепя по отношение мечтите им свързани с кариерата. Близнаци, събудете се!

Рак

Уважаеми Раци, дали не посвещавате любовта си на някого, който не заслужава вашето внимание? Вероятно се надявате, че демонстрирайки интерес, на вашите чувства ще бъде отговорено със същото. Колкото повече живеете в заблуда, толкова по-разочаровани ще бъдете. Пуснете тази личност. Това, което е ваше, няма да ви подмине.

Лъв

През последната седмица на месец юни, ще бъде по-добре да не споделяте много за любовния си живот с приятели. Дори и да имат добри намерения, съветите им може да доведат до объркване. Следвайте събитията и обмисляйте добре вашите думи и действия.

Дева

Девите ще търсят яснота както по отношение на кариерата, така и в любовта. Може да се окаже, че нямате подкрепата, която желаете да имате от партньора си, докато се опитвате да се възползвате максимално от настоящите възможности, които се откриват пред вас. Като цяло, любовната седмица ще бъде разочароваща за вас.

Везни

Тази седмица не бъркайте бизнеса с удоволствието! На този етап това може да ви се струва добра идея, но в последствие може да почувствате разочарование или съжаление, след като балонът се спука и някои истини бъдат осветени. Не е изключен флирт на работното място. Няма да ви липсват романтични перспективи, но ги търсете извън работа.

Скорпион

С любимия човек може да решите да започнете с опитите за бебе. По-добре е първо да разрешите проблемите помежду ви. Дали не се заблуждавате, че появата на бебе по някакъв начин ще разреши конфликтите ви. Идеята определено не е добра. Тези от вас, които имат хармонични взаимоотношения, може да усетят по някакъв начин финансови ограничения, които да възпрепятстват част от плановете им.

Стрелец

Венера се движи през вашия партньорски сектор. Тя ще се отдели от Нептун, който сега е в частта от вашата графика, отнасяща се за дома и семейството. Възможно е да има роднина, който да саботира връзката ви или е възможно да има конфликтни ситуации с любимия човек. Ако не успеете да постигнете съгласие, може да стигнете до извода, че връзката ви се разпада, но само, ако нейните основи не са стабилни.

Козирог

Въпреки че Козирозите по-рядко се оплакват от многото работа, то тази седмица може да останете разочаровани, когато става въпрос за баланс между любов и работа. Ако вие сте тази половина от двойката, която дава повече от себе си, може да останете разочаровани, че любимият човек не оценява вашите жестове. Говорете за това.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *