HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 26 юни – 2 юли

В любовен план ни очаква една сравнително спокойна седмица. Няма да липсват разногласия, но ще се радваме и на романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Вътрешно раздразнение може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е спорът да е породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите е да контролирате емоциите си, докато се изяснят обстоятелствата.

Телец
Социалният ви кръг може да допринесе за вашето любовно щастие в началото на седмицата. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Обвързаните Телци сякаш се намират в сложна ситуация между това какво искат в любовта и какво им дава настоящият партньор. Разкрийте желанията си.

Близнаци
Близнаците, които се намират във връзка, ще намерят нови вдъхновения в работата си, но от това любимият човек ще се почувства застрашен. Има вероятност той или тя да се опитат да контролират финансите ви, особено ако на този етап вие получавате по-високо възнаграждение.
Всичко това е породено от усещане за несигурност. Важно е да комуникирате и да не оставяте ситуацията неразрешена.

Рак
Тази седмица любовният ви живот ще се развива не по начина, по който сте се надявали. Определена ситуация между вас и половинката ви може да се превърне в силно емоционален разговор, който да остави във вас чувство на несигурност.
И двамата ще разкриете някои от грозните черти на характерите си. Опитите за манипулация и налагане на контрол само ще доведат до повече проблеми.

Лъв
Добре е обвързаните Лъвове да не обещават на половинката си неща, които не биха могли да изпълнят. Това може да стане причина за създаването на бариера във взаимоотношенията. Половинката ви ще бъде свидетел на празните ви приказки, които не са подплатени с действия. Много е важно да оправдаете очакванията на любимия човек, ако все още държите на тази връзка.

Дева
Любовният живот на Девите определено няма да бъде скучен. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват подкрепяни от любимия човек. Но внимавайте, винаги може да бъдете изправени пред ситуация, която да наруши хармонията ви.
Независимо дали сте в сериозна връзка или скоро сте започнали нови взаимоотношения, помежду ви ще се появи борба за власт.

Везни
Марс се намира във вашия партньорски сектор и ще ви окаже своята подкрепа. На такава ще се радвате и от страна на любимия човек, що се отнася до професионалните ви амбиции. Но всичко това, само ако работата ви не попречи по някакъв начин на домашния комфорт. Отделете нужното внимание на любимия човек и се радвайте на хармонията.

Скорпион
Дълбок и смислен разговор с партньора още в началото на седмицата може да ви накара да се почувствате по-интелектуално и духовно свързани. Ще се наслаждавате на мъдростта си, ще бъдете вдъхновени да споделите вашите мисли, чувства. Радвайте се на времето прекарано заедно.

Стрелец
Разногласията между вас и половинката ви може да се породят от тема свързана с финанси. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена. С любимия човек сте на две различни мнения. Докато не постигнете общо съгласие, няма да можете да разрешите ситуацията.

Козирог
Представителите на зодия Козирог могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си. Ако има ситуации, които трябва да разясните, направете го. През другото време се отдайте на приятни моменти с колегите и дайте свобода на желанията си относно секса.

Водолей
Интересна седмица предстои в любовен план за обвързаните Водолеи. Вероятно вие и половинката ви сте решили да преминете към нов, по-здравословен режим на хранене или може би само единият от вас.
Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Така и двете страни ще се чувстват удовлетворени. Отделете време и за романтика.

Риби
Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. За съжаление той или тя може да има много различен поглед върху ситуацията и това да ви разочарова. Този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до нарушаването на приятелството ви.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *