Любовен хороскоп за 27 декември – 2 януари

Последните дни на 2021 година ще носят повече положителни емоции в любовта, благодарение на Юпитер. Ще търсим яснота по редица въпроси, а затова ще ни помагат Венера и Меркурий. Периодът е благоприятен да обсъдим с любимия човек тези неща, които изискват по-задълбочени разговори. За много необвързани ще настъпи промяна в социалния статус. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Понякога трябва да се изгубиш, за да намериш себе си! Юпитер влезе в Риби и във вашия 12-и дом на уединението и може да ви се иска да прекарвате повече време в усамотение. Възползвайте се от тази възможност, за да се върнете към душата си и това, което я захранва, като приятни занимания и т. н. Колкото повече се свързвате с душата си, толкова повече можете да привлечете връзки, които са напълно автентични и смислени. Ако вече си имате половинка, празничните дни ще ви носят радост, ще помислите върху много неща свързани с връзката ви, правейки планове за следващата година.

Телец

Телци, в последната седмица на 2021 се пригответе за нови социални преживявания, които могат да променят траекторията на любовния ви живот. Юпитер ще се свърже във вашия сектор за приятелството, давайки ви невероятен потенциал. Може да срещнете хора, които имат същите като вашите интереси, а някой от тези контакти може да се превърне в нещо повече, ако сте необвързани. От друга страна, обвързаните представители на зодиака ще правят планове с любимия човек, които да сбъднат през следващите месеци. Страст и романтика няма да им липсват.

Близнаци

Ще има повече яснота за вас, Близнаци, относно въпроси свързани с финансите и интимността. Ако сте във връзка, Меркурий и ретроградната Венера може да помогнат на вас и половинката ви да разрешите притесненията си. Каквито и да са подробностите, и двамата ще сте готови за ново начало. Необвързаните представители на зодията ще преосмислят любовната си ситуация, за да поставят нови цели за следващата година и това какво искат да променят.

Рак

Въпреки че планетата на любовта Венера е ретроградна във вашия партньорски сектор, това всъщност може да помогне за тези от вас, които са във връзка. Когато Венера се срещне с Меркурий, това ще позволи на вас и любимия ви човек да обсъдите някои теми, дори тези, които са неудобни и сте избягвали досега. И вместо да се нападате един друг, най-накрая ще се усещате чути от другия. Тези Раци, които се срещат с някого може да надградят взаимоотношенията си, а напълно необвързаните да имат интересно запознанство. Всичко това благодарение на новолунието тази седмица.

Лъв

Тази седмица ще ви вълнуват теми като финанси, емоции и всичко това ще се дължи на Юпитер, който се премества във вашия 8-ми дом на споделените ресурси. Вашият партньор може да ви накара да се чувствате така, сякаш сте спечелили от лотарията с него! Възможно е да имате и определени допълнителни приходи, но освен това и интимният ви живот ще бъде много вълнуващ. Необвързаните ще дадат шанс на любовта с човек от миналото, може би някого, с когото сте работили, но сте били отписали като възможност за флирт преди време.

Дева

Хубава любовна седмица може да очакват Девите. Юпитер, планетата на късмета, ще се премести във вашия партньорски сектор. Това е един от най-добрите показатели за потенциал за растеж в любовта и отношенията. Обвързаните представители на зодията ще могат да надградят връзката си, да я направят по-стойностна, щастлива. Девите, които се срещат с някого или са напълно сами, определено няма да скучаят, защото новото начало в любовен план е поставено.

Везни

Добре е да отделите повече време на комуникацията, вашите нужди в любовта. Огненият Марс е във вашия сектор на съобщенията и в позиция спрямо Сатурн – планетата на зрелостта, която сега се намира във вашия сектор на романтиката.

Не губете време във взаимоотношения, за които сами виждате, че няма да бъдат онази стойностна и смислена връзка, която желаете. Обвързаните също ще има какво да направят за комуникацията с любимия им човек, а това само ще направи празниците им още по-вълнуващи.

Скорпион

Скорпиони, може да имате истински късмет в любовта. Планетата на късмета и възможностите Юпитер ще влезе във вашия романтичен сектор, което ще увеличи възможностите ви по отношение на любовта. С любимия човек най-сетне имате онова време, за което толкова мечтаете. Някои от вас може да решат и да имат бебе. Необвързаните може да се чувстват комфортно със ситуацията си, но е добре да не свикват. Предстои ви възможност за дълбока любов.

Стрелец

Домът и семейството могат да донесат голяма радост в сърцето ви в последните дни на 2021 година. Вашата управляваща планета Юпитер, се придвижва в тази област на вашата карта, носейки ви късмет и потенциал за растеж на връзката. С любимия човек ще имате възможност да се радвате на компанията си, да споделяте, да сте по-романтични. Някои ще заживеят под един покрив и семейството им да се увеличи. Необвързаните Стрелци ще се чувстват комфортно със себе си, създавайки си още повече удоволствия.

Козирог

Време е да се заемете сериозно с подреждането на дилемите в любовния си живот, както на тези от миналото, така и от настоящето. Меркурий и Венера ще ви съдействат за това. Ако трябва не избягвайте неудобните теми с партньора си, а ги обсъдете, без да се стига до конфликти и излишна драма. Може да разрешите всякакви проблеми, ако имате такива. Всичко зависи от вас. Необвързаните Козирози имат великолепен потенциал за ново начало в любовта.

Водолей

Повратна точка в отношенията е на хоризонта, Водолеи. Вероятно досега някои от вас сами са пречили на романтиката и любовта си, дори тези, които са в добра любовна връзка. Най-накрая можете да разберете, че всичко, което ви пречи, може да е модел на вашето собствено мислене и действия. Имайки това предвид, знайте, че имате всичко необходимо, за да се освободите от това и да бъдете още по-щастливи с половинката си. Ако нямате партньор до себе си, наслаждавайте се на живота, грижете се добре за себе си, защото положителната нагласа привлича по-лесно любовта в живота.

Риби

Големи промени ви очакват и всички те ще са положителни. Юпитер влиза във вашия знак. Тази планетарна промяна ще ви донесе всякакви възможности, както в живота, така и в любовта. Навлизате в невероятно благоприятен цикъл, който може да ви помогне да израствате в хармония със съществуващ партньор или да ви срещне с нова любов, бивш партньор дори, ако сте самотни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *