HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 27 март – 2 април 2017

Новолунието в понеделник в знака на Овен ще ни даде шанса да започнем това, което искаме и да успеем в него, включително и в любовен план.

Въпреки че Венера е все още в ретроградна фаза, любовните взаимоотношения ще започнат да се подобряват. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Стремите се към щастие и хармония в любовта. Но все още не сте изяснили за себе си кой път искате да поемете, за да стигнете до всичко това. За щастие, новолунието във вашия знак в понеделник, ще ви помогне да направите прецизна преценка. След неделя ще елиминирате всички нереалистични представи, които имате за любовния си живот.

Телец

В края на седмицата ще ви бъде много по-лесно да общувате с половинката си. Меркурий ще се премести във вашия знак. Сега е времето да говорите за вашите нужди, независимо дали са физически и материални. Не премълчавайте желанията си. Той или тя ще проявят разбиране към вас и ще ви окажат своята подкрепа.

Близнаци

Ако напоследък сте имали проблеми в социалния живот, това ще се промени. Новолунието е в сектора на вашето приятелство. Това ще ви помогне да промените начина, по който се отнасяте към другите.

По отношение на любовта, ако скоро сте започнали взаимоотношения или сте усетили химия с някоя интересна личност или ваш приятел, отношенията помежду ви ще се прояснят.

Рак

След петък социалният ви живот ще се подобри. Меркурий ще се премести във вашия сектор на приятелствата. Ще получите повече покани за социални събития, което ще ви отвори нови възможности и за повече контакти.

Ако сте необвързани, не пропускайте тази възможност. В случай, че вече сте срещнали някого, забавете темпото до 15 април, за да премине ретроградната фаза на Венера.

Лъв

Някакво неразбирателство може да се появи между вас и половинката ви. Вероятно имате нова страст или искате да разширите хоризонтите на връзката ви, а той или тя сякаш няма да отговорят със същото.

Може би се страхуват от надрастване на взаимоотношенията, но това не бива да ви отказва от плановете ви. Проявете разбиране и се опитайте да поднесете идеите си така, че половинката да ги разбере.

Дева

Възможно е да има бариера между вас и половинката по отношение на интимността и това ще попречи да се наслаждавате на сексуалните удоволствия. Всичко е свързано с емоционална уязвимост и доверие.

С течение на времето това е довело до известно прекъсване на връзката. За щастие, след понеделник ще имате повече възможност да се обърнете един към друг и да възобновите близостта си.

Везни

Обвързаните представители на зодията напоследък полагат доста усилия, за да подобрят връзката си. Венера се движи ретроградно във вашия сектор на връзката от 4 март и е имало перипетии, през които сте преминали. Новолунието ще ви помогне да изчистите недоразуменията и да започнете всичко отначало.

Скорпион

Комуникацията с половинката ви ще се подобри значително тази седмица. Разговорите ще станат по-приятни. Ще осъзнаете, че тази промяна се отразява положително и на сексуалните взаимоотношения. Ще се вълнувате повече от нуждите си, ще бъдете по-ангажирани в интимните моменти. Много от вас ще вземат важни решения свързани с финанси и други въпроси.

Стрелец

От 4 март Венера се движи ретроградно и във вашия сектор на любовта. Време е за разчистване на недоразуменията, както и на всичко останало, което не ви удовлетворява в любовния живот. Тази седмица, въпреки че Венера ще продължи да бъде ретроградна, ще имате възможност да забележите колко далеч сте стигнали в тази посока. Новолунието ще ви даде светлина в тунела.

Козирог

Необвързаните представители на зодията ги очакват интересни перспективи за запознанства. Меркурий ще навлезе с в сектора на истинската любов в петък. В резултат не само ще привличате внимание към себе си, но и комуникацията ще ви се отдава. Периодът е подходящ за първа среща, затова не пропускайте тази възможност.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще могат много по-лесно да комуникират с половинката си. Ако скоро сте започнали нова връзка, може да решите да представите новата си любов пред семейството. Някои от вас ще преминат към обсъждането на по-сериозни перспективи в любовта, като семейно съжителство, създаване на семейство.

Риби

Ретроградната Венера сякаш ви показа до каква степен бихте могли да разчитате на любимия човек. До 15 април ще имате възможност да преосмислите връзката ви, това, което не ви харесва. След това ви очаква промяна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *