HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 29 май – 4 юни 2017

Любовният живот на повечето представители на зодиака през тази седмица ще бъде като пъзел с липсващи парчета. За щастие Венера и Сатурн ще направят връзките по-стабилни, дори и да има известно разногласие. Сексуалните вълнения ще бъдат в повече, затова се възползвайте! Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да ви остави разочаровани. Разбира се това не означава, че трябва да премълчавате. За щастие всяко влошаване на комуникацията ще преминава бързо. Венера и Уран се свързват с вашия знак в петък и е добре да се възползвате, особено ако търсите нова любов.

Телец

Копнеете за нещо различно в любовния ви живот. Споделете вашите желания с половинката си. Ако досега сте задържали в себе си своите фантазии и страсти е време да преосмислите позицията си. Това се отнася и като цяло за връзката ви. Не се страхувайте да искате, да получавате отговори. В крайна сметка щастието ви е най-важно.

Близнаци

През тази седмица обвързаните представители на зодията ще преоткрият половинката си. Социалният ви живот ще е динамичен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Сега е идеалното време да преследвате общите ви цели. Имате цялата енергия да го сторите, затова се възползвайте.

Рак

Ще започнете да се чувствате така, сякаш най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности. В неделя Марс ще влезе в знака ви и ще се задържи там до 20 юли. В резултат на това ще се възползвате от събитията, които ви се случват. Тази промяна и смелост ще се отрази и на любовния ви живот.

Ще ви бъде по-лесно да разговаряте с половинката и ще се почувствате по-сигурно във взаимоотношенията ви. Действайте и бъдете щастливи, знаете, че го заслужавате.

Лъв

Ще се насладите на перфектната комбинация от романтична стабилност и вълнения тази седмица. Венера, планетата на любовта, ще направи великолепни връзки както със Сатурн, така и с Уран.

Това ще ви изведе от зоната ви на комфорт и ще ви помогне да се свържете още повече с любимия човек. Планирайте вашата лятна ваканция или кратко романтично пътуване.

Дева

През тази седмица ще внесете повече разнообразие в любовния ви живот. Венера се движи през вашия осми дом, който е част от вашата графика, свързана със съвместни финанси, но и дълбоки, емоционални и сексуални отношения.

Венера ще бъде допълнително стимулирана в събота благодарение на връзката й с Уран, планетата на нетрадиционното вълнение. С любимия човек може да се отдадете на най-дълбоките си желания.

Везни

Ще откриете начин да предадете своите идеи на половинката си. Той или тя със сигурност ще преоткрие друга ваша страна, ще забележи капацитета ви. Като цяло седмицата ще премине спокойно по отношение на любовта. В почивните дни ви очакват изненади.

Скорпион

Разочарование може да настъпи в любовта за обвързаните скорпиони. То ще бъде породено от разногласия, свързани с финанси. Вашата половинка може да иска да направи инвестиция, за която вие ще изкажете вашето несъгласие.

Най-добре е да не взимате финансовите решения заедно или поне не в този момент. Фокусирайте се върху нови възможности за приходи.

Стрелец

Ако се намирате във връзка, може би ще се почувствате като в застой. Дали не сте твърде предпазливи и затова не продължавате да се движите напред в любовта? Вероятно изпитвате страх от непознатото, което е необичайно за вас. Бъдете готови да се включите в любовната игра.

Козирог

За първи път от почти две години, Марс ще навлезе във вашия сектор на партньорствата. До 20 юли ще бъдете допълнително мотивирани да направите връзката с половинката ви по-сигурна. Но пътят към постигането на тази хармония няма да е толкова лесен. Трябва да има компромиси и от двете страни. Само така ще постигнете взаимно удовлетворение.

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Някой може да се опита да наруши ново познанство или връзката ви. Това не само ще ви разочарова силно, но може да ви накара да сложите край на приятелството ви.

Защо той или тя иска да саботира любовния ви живот, предстои да разберете. Дори и да се опитва да ви защити, може би преминава границата.

Риби

Тази неделя Марс ще навлезе във вашия сектор на романтиката. Този вълнуващ транзит ще продължи до 20 юли и в резултат на това можете да очаквате повече активност в любовта и сексуалния ви живот.

Тъй като сте неустоими, сега може да се възползвате от възможността за нова любов и преследването на вашите интереси. Обвързаните Риби ще открият нови любовни страсти с любимия човек.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *