HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 3 – 9 юли

Венера се движи в знака на Близнаци, където ще остане до 31 юли. През следващите няколко седмици ще трябва да обърнем повече внимание на комуникацията с половинката. Проблеми на работното място, както и с роднините не са изключени. Какъв ще е любовният ви хороскоп, вижте в следващите редове.

Овен
Във вторник Венера ще се премести във вашия сектор на комуникациите, а Меркурий ще навлезе в сектора на любовта. Това е двойно повече енергия, което ще ви помогне да взимате по-лесно решения по отношение на романтичните въпроси. Всъщност в петък двете планети ще се свържат по невероятен начин, затова се отдайте на повече романтика.

Телец
През тази седмица ще ви вълнуват повече финансови въпроси. Добре е с любимия човек да обмислите в детайли идеите си относно взимането или инвестирането на някакви средства. Половинката ви ще ви помогне да бъдете по-уверени и да осъществите плановете си.
3 урока за любовта, които научаваме от нашите баби и дядовци

Близнаци
С Венера, която се движи във вашия знак във вторник, любовният ви живот със сигурност ще се подобри. До края на месеца ще се чувствате, но и ще изглеждате по-красиви, което ще ви помогне да привлечете нови обожатели, особено ако сте необвързани. Може дори да се окаже, че има повече от един кандидати за вашето сърце. Но за да има шанс някой да спечели вниманието ви, ще се наложи да блесне не само с външност, но и с интелект.

Рак
Желанието за уединение и прекарване на повече време на специално място с любимия човек, ще бъде повече от необходимост за вас. Ако все още не сте планирали вашата почивка – направете го. Нуждаете се от повече романтика, от време, което да подхрани вашите взаимоотношения.

Лъв
Динамичен месец предстои за необвързаните Лъвове. От 4 до 31 юли ще имате добри възможности за повече социални контакти, което ще увеличи шанса ви за нова любов. Ще има много моменти, в които ще привличате вниманието на околните, но това, което търсите е красота и ум в едно. Дали ще откриете зависи от вас.

Дева
Любовният ви живот се развива в положителна посока или поне за повечето Деви. Пълнолунието ще попадне във вашия сектор на романтиката и това може да доведе до един вид борба за власт във връзката ви между вас и половинката. Ако все пак сте от тези двойки, които не се чувстват комфортно един с друг, може да се стигне и до раздяла.

Везни
Някои от представителите на зодия Везни може да се окажат привлечени от интересна личност, дори от такава от друга националност. Ако сте обвързани, вие и вашият партньор ще искате да разширите хоризонтите си заедно в някаква форма. Можете да се отдадете на ново хоби, ново занимание.

Скорпион
Някакви положителни новини ще зарадват вас и любимия човек. Периодът е подходящ за инвестиции. Също така ще усетите, че интимната ви връзка се е подобрила значително. Може да говорите с любимия човек за вашите сексуални желания без да се притеснявате. Това ще ви сближи още повече.

Стрелец
Във вторник Венера ще се премести в сектора на връзките ви и ще остане там до 31 юли. В резултат на това, през следващите няколко седмици с любимия човек ще се радвате на космическа подкрепа и ще може да изгладите голяма част от недоразуменията помежду ви.
И двамата ще се стремите към постигането на хармония и удовлетворение. Необвързаните представители на зодията може да се запознаят с някой специален и да решите, че е дошло време за нещо по-сериозно в любовта.

Козирог
Това определено няма да е най-хармоничната седмица по отношение на любовта. Пълнолунието може да предизвика несигурност във взаимоотношенията ви.
Дори да се опитате да контролирате всяка ситуация или половинката си, всичко сякаш ще се изплъзва от ръцете ви. Страхът, който изпитвате за вашата връзка ви кара да се държите манипулативно, а това само пречи.

Водолей
Във вторник Венера ще се премести във вашия любовен сектор. Ако сте необвързани до 31 юли ще имате изключителна подкрепа от звездите и може да срещнете интересна личност. Връзката помежду ви ще започне на интелектуално, приятелско ниво. Обвързаните Водолеи отново ще усетят пеперуди в стомаха. Насладете се на романтиката.

Риби
Вашият социален живот може да бъде доста объркан и това да се отрази и на любовта. Пълнолунието може да предизвика напрежение между вас и ваш приятел. Може да се почувствате така, сякаш вашият приятел се опитва да се намесва твърде много в любовната ви връзка.
Ако е така, добре е да поговорите и да защитите интересите си. Не позволявайте на това недоразумение да наруши хармонията между вас и половинката.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *