Любовен хороскоп за 30 декември – 5 януари

В първите дни на януари ще взимаме важни решения относно любовта. Ще бъдем мотивирани да разговаряме повече с любимия ни човек, а сексуалният ни живот ще стане много по-приключенски. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата управляваща планета Марс ще „разклати“ любовния ви живот и мотивацията ви за него. Очаквайте вашия сексуален стремеж да стане малко по-малко интензивен. В първите дни на януари ще имате възможността да бъдете много по-оптимистични за текущата си сексуална ситуация. Ще осъзнаете, че е добре и за двама ви да си дадете малко повече лично пространство. Именно това ще ви послужи като афродизиак.

Телец

Телците ще бъдат в силна позиция, за да създадете вида на физическата и емоционалната интимност, която искате с партньора ви. Няма да се страхувате да говорите за своите желания. Първите дни на новата година ще бъдат динамични. Време е да се измъкнете от „клетката“, в която се намирате и да се оставите да бъдете обичани.

Близнаци

Родените под знака на зодия Близнаци ще бъдат мотивирани да развият взаимоотношенията си. Марс ще се премести във вашия сектор на партньорството, което ще ви накара да почувствате, че някой специален си струва усилията ви. Ако вие и половинката ви сте изпитвали някакви затруднения, нищо няма да ви спре да промените това към по-добро. В същото време ще имате желание да спорите, за да докажете правотата си. Не забравяйте да балансирате този порив. Запитайте се какво е по-важно – да сте прави или да бъдете щастливи?

Рак

Марс – планетата на страстта, се движи през вашия сектор на романтиката още няколко дни. Не забравяйте да се възползвате максимално от страстната му енергия. Може да се почувствате така, сякаш е „сега или никога“ и това да доведе до сериозни ходове към някого, когото желаете силно. Няма да съжалявате! Тези Раци, които са в сериозна връзка ще се чувстват така, сякаш великите умове мислят еднакво. Радвайте се на хармонията помежду ви.

Лъв

Вашият любовен живот е на път да стане вълнуващ. Тази седмица Марс ще се премести в зоната на вашата диаграма, свързана с романтиката и удоволствието. Тази планета ще се задържи в тази позиция до 16 февруари. Може да очаквате повече страст, но и нещо е на път да се промени. Без значение дали сте в сериозна връзка или се срещате с някого отскоро, очаквайте пламъците на любовта да се разгорят още повече.

Дева

Обвързаните Деви ще успеят да се преоткрият с партньора си по един нов и романтичен начин. Разговорите ще бъдат много по-вълнуващи, задълбочени. Той или тя ще ви стимулира по начин, по който никога не сте изпитвали досега. Ако се срещате с някого, взаимоотношенията ви също ще се развиват по начин, който ще ви вдъхновява.

Везни

Марс ще окаже влияние върху вашия сектор на взаимоотношенията. Тази планета ще ви даде добра индикация за това какъв ще бъде цялостният фокус и тон на връзката ви за определен период от време. До 16 февруари Марс ще бъде във вашия комуникационен сектор. Това ще подпомогне изключително много вашия любовен живот и с любимия човек нищо няма да ви спре да обсъдите най-важните за вас въпроси.

Скорпион

Меркурий, който е планетата на комуникацията, вече е във вашия сектор на съобщенията и ще направи благоприятна връзка с Уран, който пък се намира във вашия партньорски сектор. С партньора си ще имате възможността да обсъдите важни въпроси, дори ексцентрични идеи. Ще има разбирателство помежду ви и това е чудесно.

Стрелец

След няколко седмици на негативно усещане, сега настъпва голяма промяна за вас, Стрелци. Марс ще допринесе за вашия прилив на енергия. Осъществяването на вашите цели и планове ще бъде основният ви приоритет. Каквото и да искате най-много сега в любовния си живот, ще бъдете мотивирани да го постигнете.

Козирог

Дори и любовният ви живот да върви както ви се иска, ще имате желание да се измъкнете от него. Сякаш сте изтощени от всичко и всички. Имате нужда от почивка и до 16 февруари, се опитвайте да си отделите повече време за себе си. Така ще се презаредите емоционално и физически. Ще бъдете по-пълноценни за половинката си.

Водолей

Водолеите ще имат желанието да се съсредоточат повече върху социалния си живот, а това ще доведе до по-ярки възможности за романтика. Може ваш приятел да ви уреди среща с интересна личност, а вие дори и да не подозирате за неговите планове. Предстоят ви приятни мигове. Ако вече имате любим човек до себе си, разположението на планетите ще ви помогне да задълбочите връзката си.

Риби

Някои представители на зодията може да се почувстват объркани от любовния си живот. Съответствието между Меркурий в Козирог и Уран в Телец, ще ви даде обоснована, но иновативна перспектива по отношение на любовта. Друга възможност е любимият ви човек да ви помогне в реализирането на някаква ваша идея.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *