Любовен хороскоп за 4 – 10 ноември

Тази седмица в любовта ще се усеща желанието за борба за власт. Не всички обвързани представители на зодиака ще са готови на компромиси. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден.

Овен

Тази седмица вашата управляваща планета Марс ще бъде в опозиция на Плутон, което може да доведе до гняв и войнственост в любовта. Може да станете по-избухливи, тъй като Марс е в сектора на взаимоотношенията ви. Гневът ви ще бъде продиктуван не от любовния ви живот, а от работата. Не позволявайте на любовта да страда.

Телец

Телците ще преразгледат своята гледна точка за любовта, което ще им помогне да трансформират настоящите си взаимоотношения в по-дълбока връзка. С любимия човек ще може да проведете дълбоки и смислени разговори. Разкривайки своите страхове ще можете да създадете повече доверие и интимност помежду ви.

Близнаци

Някой има сексуален интерес към вас и няма значение дали сте сериозно обвързани или пък не. Той или тя може да бъде обсебващ и това да ви постави в неудобна ситуация. Бъдете внимателни. Като цяло, в първите дни на ноември не ви очакват кой знае какви интересни събития в любовен план.

Рак

Обвързаните Раци с деца може да преминат през разногласия с половинката си, по отношение на въпроси свързани с деца. Хубавото е, че те няма да продължат дълго. Меркурий пътува ретроградно във вашия сектор на романтиката и ще направи великолепна връзка с Плутон, планетата на трансформацията, който сега е във вашия партньорски сектор.

Лъв

Ако се намирате във връзка, с партньора ще трябва да разрешите някаква дилема, която може да е била повод за разногласия. До края на седмицата ще успеете да постигнете компромиси. Необвързаните представители на зодията имат добри шансове за интересни запознанства. Двете щастливи планети Венера и Юпитер са във вашия сектор на романтиката.

Дева

Въпреки че Меркурий е ретрограден, що се отнася до любовта, комуникацията ще върви гладко. Това ще се дължи на добрата позиция на Меркурий спрямо Плутон, който сега е във вашия любовен сектор. Благодарение на стойностните разговори ще можете да постигнете напредък в любовта.

Везни

Везните няма да са склонни на компромиси и това може да доведе до проблеми с половинката. Марс и Плутон може да повишат градуса на напрежението. Не позволявайте на вашия нрав да повлияе отрицателно на любовта ви. Дори и да имате основание да бъдете ядосани, внимавайте с думите и действията си.

Скорпион

Още в началото на седмицата ще се почувствате объркани и гневни. Хубавото е, че до края на седмицата ще имате възможността да проведете важен разговор и да обсъдите вашите притеснения. Ако сте обвързани, проблемът може да се окаже, че вие не се чувствате достатъчно сигурно в тази връзка, сякаш вашият глас няма значение. Премълчаването няма да разреши проблемите, лошият тон също.

Стрелец

Има ли някой от социалния ви кръг, с когото флиртувате? Въпреки че привличането е взаимно, той или тя може да премине някаква граница, която да остави неприятно усещане във вас. Не се колебайте да отстоявате личните си граници. Обвързаните Стрелци ще имат добра комуникация, която ще им помогне да поддържат хармонията.

Козирог

Някои от вас, които скоро са започнали връзка, може да решат да я прекратят. Той или тя може би е показал страна на характера си, която вие не сте склонни да приемете. Или пък сте осъзнали, че сте на два различни полюса. Обвързаните Козирози е важно да внимават с комуникацията с партньора. Ретроградният Меркурий ще изпита емоциите ви.

Водолей

И за тези Водолеи, които отскоро се срещат с някого, седмицата може да премине в разногласия. Възможно е да се сблъскате с различията на другия, особено що се отнася до секса. Дали и двете страни са готови на компромиси? Вашата несъвместимост може да доведе до разпад.

Риби

Имате дилема относно половинката си? Някои от вас ще се допитат до приятел. Не бързайте с изводите, решенията. Любовта се нуждае от време. Сериозно обвързаните представители на зодията ще имат възможността да подобрят романтиката.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *