HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 6-12 март

Тази седмица Марс, която е планета на либидото ще навлезе в знака на Телец. Така ще се задържи до 21 април, което ще помогне на много представители на зодиака да подобрят връзките си на физическо и емоционално ниво. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Ако нещо между вас и половинката не върви, не изпадайте в паника. Венера е ретроградна и на това се дължи недоразумението помежду ви. Пълнолунието в знака на Дева може да ви помогне да се фокусирате и да направите план как да поправите нещата с любимия човек. Внимавайте с тона на комуникация, за да не направите любовната бъркотия още по-голяма.

Телец
Ще бъде седмица с много любовни лудории! В четвъртък Марс навлиза във вашия знак и до 21 април ще ви даде подкрепата си да сбъднете голяма част от това, което искате да ви се случи. Ще се чувствате по-мотивирани и връзката ви има шанс да премине на следващо ниво, да се задълбочи. В неделя пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката и това ще направи връзката ви още по-вълнуваща.

Близнаци
Не така розов ще бъде любовният живот на Близнаците. Венера е ретроградна, а тя е властелинът на вашия романтичен сектор. Също така ретроградната ѝ позиция ще се отрази негативно и на 11-и дом на приятелствата. Внимавайте, защото някой приятел може да се намеси в любовта ви. Сега е времето да се справите с него или нея.

Рак
Обвързаните представители на зодията ще се радват на добра комуникация с партньора. В сряда и четвъртък ще бъдете наистина удовлетворени от взаимоотношенията помежду ви. Ще успеете да се доближите един до друг на духовно ниво, разговорите ви ще бъдат интересни, приятни. Сега е моментът да разширите хоризонтите с вашата половинка.

Лъв
Началото на седмицата ще бъде белязано от финансови въпроси за обвързаните представители на зодията. Има възможност да се сбъднат голяма част от мечтите ви, но бъдете много внимателни с доходите си.
Възможно е някой от вас да получи тласък в кариерата и това да донесе още повече положителни емоции във връзката ви.

Дева
Разговор с половинката може да се окаже решаващ за подобряване на взаимоотношенията ви. Друга възможност е да проведете разговор относно плановете ви за дете. В неделя пълнолунието ще ви накара да бъдете по-емоционално отворени и ще сте готови да споделяте много с любимия човек.

Везни
Обвързаните Везни ще полагат усилия да подобрят качеството на връзката си и взаимното удовлетворение. В събота Венера ще заеме ретроградна позиция в сектора на отношенията ви. Това ще даде тласък на романтиката. Марс също ще ви окаже своята подкрепа и ще повиши мотивацията ви за промяна в положителна посока.

Скорпион
Ако се намирате в сериозна връзка, вие и половинката ви отново ще започнете да се оценявате един друг и най-вече усилията, които полагате за вашето партньорство. И двамата сте мотивирани да комуникирате на едно друго ниво и да избягвате разногласията. Въпреки това споделете желанията и очакванията си. Разпределете задълженията си поравно, така че да има баланс.

Стрелец
Миналата седмица Венера се обърна ретроградна във вашия сектор на романтиката. В резултат през тези дни може да се чувствате повече неудовлетворени от романтиката във връзката ви. Независимо дали се намирате във връзка или не, стара любов може да напомни за себе си. Опитайте се да не вземате големи решения относно връзката ви.

Козирог
Венера се обърна ретроградна и за Козирозите още миналата събота. В резултат на това, до 15 април, е по-вероятно да се чувствате така, сякаш за вас и половинката ви е трудно да постигнете съгласие по редица въпроси засягащи връзката ви. За щастие, Марс ще се премести в сектора на истинската любов в четвъртък и това ще подобри любовния климат между вас.

Водолей
Финансови въпроси ще вълнуват обвързаните Водолеи. Сега ще се наложи да се изправите срещу всички отрицателни решения, които сте направили в миналото по отношение на парите. За щастие ще успеете да разрешите всичко по план. Оставете си време и за романтика.

Риби
Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на партньорствата. Чувствителността ви ще се повиши, няма да липсват и ситуации на спор. Всички проблеми могат да се разрешат, ако запазите спокойствие и водите добра комуникация. Не се поддавайте на прилива на емоции.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *