Любовен хороскоп за 7 – 13 август

Тази седмица ни очакват две важни събития – лунно затъмнение и заемането на ретроградна позиция на Меркурий. Някои от представителите на зодиака ще се радват на повече романтика във връзката си, докато други ще преминат през разногласия. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте в любовна връзка с някого, когото чувствате като ваш най-добър приятел, може да считате това за сбъдната мечта, защото това е точно потенциалът, който ще имате тази седмица. Също така, ако имате нужда от съвет относно любовния си живот, сега е моментът да поговорите с ваш близък приятел. Той или тя ще ви помогне да постигнете яснота за ситуация, която може да ви обърка.

Телец

Тази седмица ще бъдете съсредоточени повече върху професионалните възможности или постижения, отколкото върху любовта. В същото време, в края на седмицата ваша бивша половинка може да напомни за себе си, което ще ви накара да се почувствате объркани. Намерете начин да продължите напред, но обмислянето на това дали да му дадете втори шанс също е опция.

Близнаци

Ако се намирате в любовна връзка, половинката ви ще ви помогне да затвърдите вашите виждания за това, което е правилно или неправилно. След събота може да се изправите пред конфликти. Опитайте се с половинката ви да бъдете търпеливи. Само така ще разрешите ситуацията.

Рак

През седмицата ще почувствате повишаване на интимността между вас и партньора ви. Още в понеделник Луната ще ви накара да се усещате емоционално уязвими. Колко вълнуващ ще бъде любовният ви живот, зависи от това колко дълбоко сте готови да се потопите в тези води на несигурност и доколко ще се отворите за любимия си човек. Ще се насладите на силна духовна връзка.

Лъв

Лунното затъмнение в понеделник, което ще е във вашия сектор на партньорствата, ще сигнализира за промяна в отношенията ви. Ако наскоро сте започнали връзка, може да решите това да прерасне в сериозен ангажимент. Очакват ви много емоции, любов и пълноценно изживяване на моментите с половинката.

Дева

Не така хармоничен ще бъде любовният живот на Девите. Възможно е половинката ви да се разочарова от вашите опити за комуникация. Тази седмица Меркурий ще се превърне в ретрограден и ще се задържи така до 5 септември. Помолете партньора ви да бъде малко по-търпелив към вас.

Везни

Везните определено ще бъдат фокусирани върху любовния си живот. В понеделник лунното затъмнение ще освети вашия романтичен сектор. Ако сте необвързани, вероятно е да срещнете нова половинка и да отворите сърцето си за нея. Ще бъдете емоционално изчистени и ще направите място в живота си за нов партньор. Ако вече сте влюбени, очаквайте връзката да се задълбочи.

Скорпион

Скорпионите ще се почувстват вдъхновени от половинката си. Неговите или нейните възгледи ще съвпадат с вашите. Не само ще се чувствате като едно, но сякаш тази романтика ви помага да израстете като човек. Чувството ви ще е взаимно.

Стрелец

Обвързаните стрелци ще преминат през спорове. В събота Меркурий, владетелят на вашия сектор на взаимоотношенията, ще се превърне в ретрограден и ще се задържи така няколко седмици.

Тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в кариерата ви, възможно е вие и партньорът ви да не сте в състояние да постигнете съгласие относно вашия професионален въпрос.

Козирог

Планетата на любовта Венера все още се движи през сектора на взаимоотношенията ви, като дава на вас и вашия партньор допълнителна доза хармония. В събота Венера ще бъде в идеалния ъгъл към Нептун, планетата на духовността и състраданието.

Тази планета сега е във вашия комуникационен сектор. В резултат на това с половинката ви може да имате вдъхновяващ разговор. Ще се чувствате подхранвани един от друг.

Водолей

Това може да бъде седмица, променяща живота ви – не само в любовта, но и изобщо. В понеделник, заради лунното затъмнение, може да почувствате значително емоционално събуждане, вътрешно осъзнаване на това, което трябва да отхвърлите от живота си, за да прегърнете това, което ще дойде.

Това може би е свързано със сегашното състояние на вашия любовен живот. Позволете на чувствата ви да излязат на показ.

Риби

Малко разтревожени може да се окажат представителите на зодия Риби. Ако имате притеснения относно любовта, добре е да ги обсъдите с терапевт. Възможно е да има нарушена комуникация между вас и половинката. Помислете дали като двойка не се нуждаете от съвет на специалист.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *