Любовен хороскоп за 7 – 13 октомври

Романтиката и комуникацията ще бъдат водещи тази седмица. Много представители на зодиака ще се чувстват така, сякаш са на емоционално влакче. На преден план ще изляза темите за интензивна интимност, притежание. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За някои от вас ще бъде трудно да контролират своите емоции. Венера ще се премести във вашия 8-ми дом на интимността, което може да предизвика силно усещане за притежание или дори мания за някого, когото желаете. Ако вече се намирате във връзка, несигурността може да се засили, особено ако усетите, че половинката ви пази тайни от вас. Пълнолунието във вашия знак напомня да действате внимателно.

Телец

Венера ще помогне за стимулацията на любовния ви живот и това ще направи връзката ви с любимия човек още по-интензивна. И двамата ще покажете силна привързаност един към друг. Важно е да се отпуснете и да не задържате емоциите в себе си.

Близнаци

Случващото се в любовния ви живот може да се отрази на здравето ви. Ако сте в ситуация, в която се чувствате извън контрол, може да се окаже, че не можете да спите, да се концентрирате в работата си, заради определени емоции, които изпитвате. Помислете дали има нещо, което не е наред. Все пак любовта трябва да ви носи щастие, а не да ви поставя в такива ситуации, нали? Нещо трябва да се промени, Близнаци.

Рак

Ако любовният ви живот напоследък е бил в застой, сега е време да се раздвижи. Венера ще се премести във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи до 1 ноември. Пред вас ще има много добри перспективи да привлечете обожатели. Магнетизмът ви няма да остане незабелязан. Обрати в любовта може да очакват и обвързаните Раци.

Лъв

Лъвовете ще се стремят към любовно блаженство, но това, което им се иска, може да не е това, което получават. Действие от страна на половинката ви, може да ви подразни. Ако отскоро сте във връзка и сте решили да се движите бавно, партньорът ви може да поиска това да се промени, дори да заживеете заедно. Готови ли сте за тази крачка?

Дева

Това, което няма да искате тази седмица е да поддържате повърхностни разговори с половинката си. Нуждаете се от дълбочина и интензивност и няма да се страхувате да повдигнете тази тема. Въпреки че донякъде това може да създаде дискомфорт, това е единственият начин с партньора си да укрепите връзката си. Може да не ви е лесно, но не се отказвайте.

Везни

Пълнолунието във вашия партньорски сектор вероятно ще доведе до повратна точка в любовния ви живот. Половинката ви може да иска да запази своята независимост и ако сте разчитали на нея за нещо, сега може да се разочаровате. Зачитането на личното пространство на другия е единственият начин да закрепите връзката си.

Скорпион

Усещате ли пеперудите в стомаха си, Скорпиони? Те може да са от положителни емоции, но може и да са от любовна тъга. Благодарение на Венера привличането на другите към вас ще бъде по-силно. Ако сте обвързани, любимият човек може да прояви ревност. За тези, които са необвързани това може да означава възможност за романтика.

Стрелец

Що се отнася до любовта, Стрелците няма да скучаят. Тези от вас, които търсят нова любов, може да се потопят в нещо ново и интересно. За Стрелците във връзка също предстоят приятни мигове само в компанията на любимия човек.

Козирог

Готови ли сте за любовни приключения? Позицията на Венера и Уран ще донесе определен обрат на събитията в любовния ви живот. Възможно е някой, който сте приемали само като приятел да направи крачка към вас. Дали ще поставите началото на романтични изживявания, зависи от вас. При обвързаните представители на зодията не се очакват драстични промени.

Водолей

Как е обстановката на работното ви място? Може да се окаже, че ваш колега със значително влияние изпитва от доста време силни емоции към вас, а вие дори не сте и подозирали. Тази седмица обаче това ще се промени, защото може да реши да ви даде знак, че изпитва нещо към вас.

Какво ще направите, Водолеи? Ако вече си имате любим човек, отдайте се на повече време заедно.

Риби

Чувството за дълбока връзка с любимия човек ще надхвърли физическото. Той или тя ще ви предразположи да споделяте. Ще може да обсъждате възгледите си за живота, перспективите заедно. Очаква ви хармония.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *