HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 8 – 14 май

Втората седмица на май ще се окаже силна в любовен план, но въпреки това е добре да внимаваме в действията си към любимия човек. Сега звездите ни предоставят възможността да се свържем на дълбоко емоционално ниво.
Когато става въпрос за секс, някои представители на зодиака може да останат разочаровани. Какво още ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Тази седмица ще ви предостави повече възможност за интимност с половинката. Сега имате потенциала да постигнете връзка, която да ви удовлетворява на физическо и емоционално ниво. Следвайте събитията и сърцето си, за да се случи всичко това. Ако е необходимо направете малки промени.

Телец
Това е вашата седмица за развитие на партньорствата в сектора на любовта. Пълнолунието ще помогне на вас и половинката да засилите връзката си помежду ви. Може да осъзнаете, че в много отношения вие двамата сте сила, която се гради на много любов, добра комуникация и взаимни компромиси.

Близнаци
Действията ви тази седмица може да изглеждат объркващи за шефа ви, но за щастие, любимият човек ще ги разбере. Позициите на Марс и Нептун могат да доведат до разочарование по отношение на кариерата, ето защо е добре да потърсите подкрепата и съветите на партньора ви.

Марс ще бъде в добра позиция към Юпитер, която е планета на просперитета и която сега е във вашия романтичен сектор. Следвайте половинката си и няма да съжалявате.

Рак
Това е седмицата ви за романтика! В сряда пълнолунието ще попадне във вашия сектор на любовта. Ако скоро сте се запознали с някой специален или сте обвързани, може да осъзнаете, че сте влюбени един в друг.
Имате потенциал да развиете взаимоотношенията си на по-дълбоко емоционално ниво. Тези от вас, които са необвързани най-сетне ще отворят сърцето си за нова любов.

Лъв
Не така гладко ще върви любовният живот за вас, Лъвове. Събития, които не са непременно отрицателни могат да предизвикат проблеми между вас и половинката и да направят някои от двама ви по-уязвим.
Опитайте се да комуникирате запазвайки добрия тон. В петък отрицателните емоции ще се разсеят и може да се насладите на повече романтика.

Дева
Меркурий ще донесе повече динамика тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде много по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, чувствата и желанията си. Сега имате добри възможности да закрепите връзката ви. Започнете да говорите, но не забравяйте и да слушате.

Везни
Ако се чувствате несигурни относно финансите, възможностите си за работа, това ще бъде идеалният момент да говорите с партньора си за решенията, които трябва да вземете. Той или тя ще ви помогне със съвет, а може би ще ви накара и да се чувствате по-значими. Не забравяйте да се отделите от проблемите и да се отдадете на повече интимност.

Скорпион
Пълнолунието ще ви остави емоционално отворени и видими за противоположния пол. Докато обикновено оставяте нещо скрито за себе си, сега ще искате да разкриете повече ваши страни. Това може да ви помогне в любовния ви живот. Някои от вас ще се изкушат да похарчат повече от общите спестявания. Бъдете разумни!

Стрелец
Марс понастоящем се движи през вашия партньорски сектор, давайки възможности на вас и половинката ви да достигнете нови висоти във връзката ви. Тази седмица обаче енергията на Марс е малко трудна за управляване.
В резултат на това може да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. За щастие всичко ще се нареди в петък, благодарение на позицията на Марс спрямо Юпитер.

Козирог
Ако във връзката ви са се случили интимни проблеми, то най-вероятно ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Ще трябва да проявите повече търпение, за да изгладите недоразуменията с половинката. Ако сте необвързани посещение на клуб, семинар или някакво друго социално събитие може да отвори пред вас нови възможности да намерите любовта.

Водолей
Марс се движи през вашия сектор на романтиката, добавяйки много топлина в любовния ви живот. Тази седмица обаче тя изглежда малко разпръсната, така че ще трябва да знаете как да управлявате правилно тази енергия.
Възможно е да загубите реална преценка по въпроса. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов. Заедно с половинката ще имате възможността да се насладите на една феноменална духовна връзка.

Риби
Можете да финализирате плановете за пътуване с любимия човек. Сега сте в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Пазете се от излишни разходи. Насладете се на интимните моменти заедно. /az-jenata.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *