Любовен хороскоп за 9 – 15 декември

Очаква ни динамична любовна седмица. Разположението на планетите ще тества нашите емоции. Какво са ви подготвили звездите в интимен план, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодията са повече от решени да постигнат целите си. Звездите ще им помогнат и първите успехи ще бъдат видими съвсем скоро. Но това може да се окаже проблем за връзката им, особено ако партньорът им не ги подкрепя. Ако сте в ситуация, в която трябва да правите постоянно жертви, за да имате любов, замислете се дали тази връзка е подходяща за вас. Заслужавате повече.

Телец

Тази седмица ще ви бъде по-лесно да говорите за пари с любимия човек. Може да вземете общо решение, което се отнася за споделена инвестиция или пък нещо друго. Не е изключено и да има и правен въпрос, върху който ще трябва да се съсредоточите. Като цяло седмицата ще ви е позитивна.

Близнаци

Пълнолунието във вашия знак ще ви направи много по-емоционални и уязвими. Хубавото е, че с партньора ви ще можете спокойно да споделяте своите усещания. Въпреки че решенията могат да се основават повече на чувствата от ваша страна и на логиката от страна на половинката ви, все пак ще постигнете обща позиция. Необвързаните Близнаци може да си уредят среща с някого, който е по-възрастен или по-млад. Очакват ви приятни емоции.

Рак

Сатурн и Плутон ще се изравнят с Венера във вашия партньорски сектор. В резултат на това Раците ще почувстват необходимостта да контролират всичко, което се случва между тях и половинката им. Емоционални реакции, заплахи… Има нещо във връзката ви, което изисква да бъде разрешено, за да продължите да я надграждате. Сега е моментът да го направите, за да се радвате на любовта си.

Лъв

Тези от вас, които отскоро се срещат с някого и усещат, че нещата не са равнопоставени, ще бъдат готови за промени. Меркурий се премества във вашия сектор на романтиката, помагайки ви да си говорите за всичко с половинката. Разговорите ви ще бъдат задълбочени. Пазете личния си живот в тайна, дори от роднините, които може да се опитат да ви навредят.Тези от вас, които търсят нова любов, може да имат интересно запознанство.

Дева

Интензивен ще бъде любовният живот на Девите. Венера се движи през вашия сектор на романтиката, който носи нови възможности за запознанства. За обвързаните представители на зодията това означава по-приятни моменти. Позицията на Сатурн, Плутон и Венера, ще улесни задълбочаването на новите любовни връзки.

Везни

Обвързаните може да вземат важни решения свързани с дома и това ще им донесе само положителни емоции. Ще си осигурите повече хармония и комфорт. В резултат на това ще се повишат и романтичните моменти. Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите.

Скорпион

Пред вас ще има редица възможности да направите по-интересен любовния си живот, да го направите и по-стабилен. Марс, който вече е във вашия знак, ще бъде в перфектен ъгъл към Нептун – планетата на безусловната любов, която сега е във вашия романтичен сектор. Запознанства, любовна магия… Знаете, че това е вашето време да се влюбите и да получите всичко, което искате в любовта.

Стрелец

Стрелците ще проявяват своето любопитство и комуникативни умения, което ще им помогне, ако се запознаят с интересна личност. С правилния подход, това може да се окаже начало на нова връзка. За тези от вас, които са обвързани, пълнолунието може да доведе до емоционален поврат и да ви сближи още повече с партньора.

Козирог

Венера се движи през вашия знак, помагайки за омекотяване на някои ситуации, които Сатурн и Плутон може да са предизвикали. Излъчването ви е на недостъпна личност, а това може да попречи да привлечете към себе си обожатели, тъй като има шанс за нови и интересни запознанства. Обвързаните Козирози ще се радват на вниманието и комплиментите на любимия човек, което ще ги накара да се почувстват по-добре.

Водолей

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката и вие определено ще получите повече внимание от представителите на противоположния пол. Седмицата ще бъде интересна и за необвързаните, които няма да скучаят.

Имате шанс за нови познанства. Обвързаните Водолеи ще се радват на романтика и сантиментални моменти.

Риби

Някой от приятелския ви кръг може да покаже внимание към вас, независимо, че имате партньор до себе си. Разчитайте на инстинктите си, относно това доколко може да му се доверите. Като цяло седмицата ви ще бъде спокойна в любовен план.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *