Любовен хороскоп за 9 – 15 септември

Втората седмица на септември ще ни донесе много положителни емоции в любовта. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Любовният ви живот става все по-хубав. Тази събота, Венера ще се премести във вашия партньорски сектор и ще остане тук до 8 октомври. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват сякаш са на меден месец. Любимият човек ще ви накара да се чувствате обичани, ценени, привлекателни. Някои дори може да се сгодят. В случай, че се срещате с някого, отношенията ви може да се задълбочат.

Телец

Марс все още се движи през вашия любовен сектор, правейки всичко по-романтично. Тази седмица той ще бъде в перфектна позиция към Сатурн и вие няма как да не го усетите.

Определено няма да останете разочаровани, що се отнася до случващото се в спалнята ви. Необвързаните Телци имат шанс за ново познанство, благодарение на подкрепата на Венера. 

Близнаци

Любовта определено е около вас, Близнаци! В събота Венера се премества във вашия сектор за романтиката и така ще остане до 8 октомври. Имате невероятния шанс да срещнете интересна личност и да се влюбите. Това може да е не само изключително привлекателна личност, но като характер да ви допадне. Ще се радвате да разберете, че този човек не търси игрички, а сериозни взаимоотношения. Обвързаните Близнаци може да решат да си имат бебе.

Рак 

С любимия човек ще бъдете като един добър екип. Още в началото на седмицата Марс ще бъде в перфектен ъгъл спрямо Сатурн, който сега е във вашия сектор взаимоотношенията. Определено ще усетите, че може да разчитате на половинката.

Най-хубавото е, че ще имате желание да прекарвате повече време заедно у дома. Наслаждавайте се на хармонията. 

Лъв

Казват, че комуникацията е ключът към успешната връзка. И понеже това е вярно, а Венера ви подкрепя, ще успеете да подобрите вашата комуникация. Разговорите с любимия човек ще са вълнуващи и пълноценни. С лекота ще се справите със задълженията и предизвикателствата.

Дева 

Пълнолунието във вашия сектор на партньорствата, ще освети вашите любовни отношения.  Ще имате възможността да се забавлявате с партньора, да се отдадете на любимите занимания, да споделяте. Ако търсите любов, периодът е подходящ за запознанства, които може да се окажат вълнуващи за вас.

Везни

Предстои ви една чудесна седмица, защото вашата управляваща планета Венера се премести във вашия знак. Вибрациите около вас ще се подобрят, излъчването ви няма да остане незабелязано. Ако сте необвързани, не се съмнявайте, че добрите възможности ви очакват. Ако вече имате половинка до себе си, то тя ще ви кара да се чувствате обичани. 

Скорпион 

Пълнолуние във вашия сектор на романтиката със сигурност ще развълнува сърцето ви. Ако от скоро се срещате с някого, може да се почувствате така, сякаш се намирате в романтична приказка.

Вие ще бъдете силно привлечени към тази личност и ще се радвате на миговете заедно. Тези от вас, които не са обвързани и не се срещат с никого, имат шанс за нови познанства. Обвързаните Скорпиони ще се радват на хармония с любимия човек. 

Стрелец

Когато става въпрос за любов, Стрелците имат много добри опции. Венера ще ви помогне, но за да срещнете нова любов е важно да бъдете по-социални и да се забавлявате с приятели извън дома. Възможно е да започнете флирт с някой, който сте приемали само за приятел.

Козирог

Козирозите ще забележат, че любимият им човек е станал по-заинтересован към тях и дори може да им помогне да напреднат в професионален план. Той или тя ще ви покаже, че се гордее с вашите постижения. Ако сте необвързани, може да се окаже, че сте силно привлечени към колега, шефа ви. Много  е вероятно отсрещната страна да изпитва същите емоции към вас.

Водолей 

Необвързаните Водолеи може да започнат любовна връзка, с човек, който е много различен от вас, като националност, интереси или пък не е „ваш тип“. Различието няма да ви подейства отблъскващо, а точно обратното.

Взаимоотношенията ви може да се окажат доста интересни. Ако вече имате любим човек до себе си, не само ще се радвате на повече хармония, но може да планирате и кратко пътуване. 

Риби

Любимият човек ще бъде мотивиран в това да сбъдне една от мечтите ви. Той или тя дори може да получи повишение на заплата или добър бонус, и да решите да отпразнувате добрата новина.  Необвързаните Риби може да започнат флирт.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *