Любовната символика на цветовете в съня

Цветните сънища обикновено се наблюдават при по-малко хора. Но също като черно-белите крият определена любовна символика, пише sanovnik.bg. Вижте какви събития предричат някои от най-често срещаните багри на сън и бъдете готови за промени на любовния фронт.

Синьо
Този цвят се свързва с липсата на любов в нашия живот. Според някои тълкувателни на сънища, явили ни се тази разцветка на сън, това може да означава, че желанието ни да бъдем с някого е възпрепятствано.

Лилаво
Лилавото е цвят, който има различни тълкувания. Според едни той ни предупреждава, че любовните ни тайни могат да бъдат разкрити всеки момент. По мнението на други пък е знак, че връзката ни е към своя край.

Жълто
Ако целият ви сън е в жълто, значи ви предстои да се влюбите лудо. Ако сънувате жълта дреха, вероятно ще си имате проблеми в семейството заради увлечението си. Ако пък мъж, види в просъница жълт шафран, смята се, че скоро ще научи за измяната на своята половинка.

Червено
Сънувате ли яркочервени дрехи, очаква ви късмет в любовта. По всяка вероятност ще преживеете страстен и незабравим романс. Може би дори ще срещнете любовта на живота си. Имайте предвид обаче, че понякога червеният цвят може да подсказва и за премеждия в любовта.

Зелено
Сънищата, в които присъства светлозеленият цвят, се свързват с искрени романтични отношения и радостни мигове, изпълнени с нежност. Тъмнозеленото като основен цвят в съня пък е знак, че скоро ще изпиташ тъга заради неудовлетворени любовни очаквания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *