Любовникът на Мария Игнатова командва Ямбол

Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов влезе в политиката, узна HotArena.

Еквилибристът вече е част от местната власт в Ямбол и е станал заместник-кмет на града. Името му фигурира и в сайта на общината, като дори е поставен на първо място в ръководния екип на кмета Валентин Ревански. Последният спечели над 60% на изборите през есента като кандидат на “Пряка демокрация”. Малко след това един от постовете след него зае Енчо.

От екипа на цирковия артист разкриха пред Галерия, че това не е било дълго обмисляно решение и планиран ход. Керязов получил покана да се включи в местната политика и той, като емоционален човек, решил да я приеме, с идеята да помогне на общината. Актобатът е тясно свързан с Ямбол, тъй като е израстнал там и е учил в местното спортно училище. 

Макар доскоро животът му да преминаваше в чужбина, Енчо винаги се е интересувал от развитието на града и е участвал в различни инициативи, свързани най-вече с младите таланти. “Искам да помогна на Ямбол, където съм израстнал и където имам много приятели. Приемам това като предизвикателство, не като влизане в политиката, а като влизане в обществения живот.”, споделя Керязов.

Заради това за близките му действията му не били толкова изненадващи. Сега животът му преминава най-вече в кабинета му в общината, който се намира на втория етаж. Приемните му дни пък са всеки втори и четвърти вторник от месеца. 

Влизането в местната политика обаче по никакъв начин не означава, че окончателно прекратява кариерата си на цирков акробат. Той ще продължи да прави и благотворителния си спектакъл “Нощ на звездите”, който дава рамо на деца таланти. 

За момента той има и няколко уговорени участия в чужбина и не иска да слага окончателен край на изявите си, но здравословни проблеми могат да го възпрат. През лятото Керязов е претърпял тежка операция на едното рамо, последвана от рехабилитация и дълъг възстановителен период. През януари ще премине преглед, от който ще стане ясно как върви възстановяването му. 

Най-доволни от настоящата ситуация били родителите на артиста, тъй като сега той и внуците им са по-близо до тях. Докато Енчо активно се занимаваше с акробатика, непрекъснато обикаляше света с жена си и двете им деца и близките им рядко ги виждаха. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *