Любовни съвети за мъже на над 50 години

Ходенето по срещи трябва да бъде забавно, дори и да е малко изтощително понякога. Но запознанството с нови хора, които евентуално да се превърнат във ваш партньор, става малко по-трудно, ако вече сте прехвърлили 50-те. И не защото не ви бива, напротив, а защото познавате себе си по-добре, отколкото сте били на 30. Знаете, че не искате да си губите времето в безкрайни глупости и разминавания, а това затруднява задачата да намерите някого, с когото искате да прекарате остатъка от живота си.

• Да сте забавни е добре.
А ако сте оптимисти, е още по-перфектно, стане ли дума за среща. Цинизмът и сарказмът може да работят, но само ако сте пъпчив и неудовлетворен гимназист. Опитайте се да бъдете леки в комуникацията, ако исакте да има втора среща.

• Спортувайте, за да останете в добра форма.
В свят, пълен с хора с наднормено тегло, поддържането на тялото ще ви отдели от тълпата, а и ще каже няколко добри неща за вас, без да произнасяте и дума.

• Бъдете енергични
и приключенски настроени в спалнята и извън нея.

• Бъдете внимателни и любезни.
Помагайте на жените, от пазаруването на хранителни стоки до масаж на уморените им крака.

• Но най-важният съвет е да СЛУШАТЕ.
Слушането е ключът към успеха на връзките, независимо дали сте съвсем млади или на средна възраст. Да, парите са важни и добрият външен вид помага, но слушането е това, което завладява една жена. Наистина чуйте какво ви говори тя. Бъдете истински заинтересовани от историите, които разказва, от споделянето на нейните успехи, разочарования и пътувания. Повечето жени над 50 са били в отношения с мъже, които не са се интересували много от това, което са искали да споделят с тях. В продължение на 10, 20, 30 години мъжете в техния живот са говорили само за себе си, но са пропускали да ги чуят. Дори и да не ви харесва да слушате, СЛУШАЙТЕ все пак.
Има няколко основни причини да направите това.

• Първо, не сте толкова завладяващ, колкото си мислите, че сте. Няма значение дали сте известна личност, шеф на инвестиционна банка или посланик в Австралия. Говоренето за себе си е досадно. Споменете нещо за живота си, но оставете жената да сподели повече, особено на първа среща.

• Второ, вече сте наясно с вашата история. Чуйте нейната история.

• Трето, тя вероятно ще е доста интересна. Но дори и да не, тя има какво да каже и копнее да бъде чута.

• И четвърто, слушането е невероятно недооценен талант. Ще бъдете възнаградени за това.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *