Любовно предсказание за всяка зодия до края на 2019

Има още време до края на годината, в което много зодии могат да очакват големи промени в личния си живот. Любовта често идва, без да пита и ето за кои зодии ще се случи това до края на 2019 г.

Овен

Досега годината беше противоречива за вас в любовен план. Имаше своите положителни емоции, но не липсваха и разочарования. До края на 2019 г. можете най-накрая да очаквате яснота. Тази, за която отдавна се надявате и която ще внесе спокойствие в живота ви, какъвто и да е отговорът на вашия най-голям въпрос в любовта.

Телец

За тези, които очакват предложение за брак – ще го получат по най-милия и изненадващ начин. Не се съмнявайте, че връзката ви върви в правилната посока и че човекът до вас вече не си мисли за по-сериозна крачка. За тези, които вече са минали през този етап – очаква ги нов, още по-голям и вълнуващ. Ще трябва да изчакате за това до края на годината, но ще си струва!

Близнаци

Самотните Близнаци най-накрая ще открият човек, с когото могат да си разкажат света. Ще усетят онази тръпка, за която само бегло си спомнят. Ще могат да разчитат на новия човек, който ще влезе в живота им и могат да са сигурни, че той няма да ги предаде.

Рак

Късметът в любовта не е едно от нещата, с които може да се похвалите. За сметка на това до края на 2019 г. ще получите подарък от съдбата, който сте си заслужили. Ще се появи сериозен човек, който ще разбие на пух и прах представите ви за любовта. Ще ви покаже какво е да си обичан истински.

Лъв

Когато една връзка не върви, е въпрос на време тя да се разруши. До края на 2019 г. всички Лъвове, които са в задушаваща и неподходяща за тях връзка, ще излязат по най-добрия начин от нея. Няма да бъде драматично, а по-скоро пречистващо ново начало.

Дева

Не мислете, че любовта е забравила за вас. Напротив! Подготвила ви е шеметна изненада, която ще стопли сърцето ви. Най-накрая в живота ви ще се завърне човек, който истински сте обичали и ще ви покаже, че съжалява за всичко, което някога ви е причинил. Едно свежо начало може да се окаже най-истинското ви досега.

Везни

До края на годината е възможно да влезете не в една, а в цели две връзки. Първата ще бъде изключително кратка, но много поучителна. Втората обаче може да се окаже нещо истинско, което да се превърне в дълга и смислена връзка. Готови ли сте за това?

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще имат интересно време до края на 2019 г. Възможно е да разберат за предателство от любимия човек, което няма нищо общо с изневяра. Решението дали ще продължат с този човек зависи изцяло от принципите на отделните представители на зодията. Послушайте сърцето си и не взимайте прибързани решения.

Стрелец

Никога не сте си представяли, че една целувка може да промени всичко, нали? Обвързаните Стрелци могат да преживеят увлечение, което сами трябва да преценят дали да допуснат в живота си или да останат твърдо с човека, с който са във връзка в момента. Необвързаните ще се радват на много флиртове и внимание, което ще повдигне самочувствието им.

Козирог

Самотата се отразява зле на всеки един човек, особено когато продължи дълго. За щастие това ще се промени. Възможно е най-накрая да срещнете сродната си душа. И не се тревожете, ще я познаете по усещането, което ще ви връхлети

Водолей

Бурно развитие на взаимоотношенията с любимия до вас човек. Ще се случат толкова много неща за толкова кратко време, че няма да ви се вярва какви щастливци сте. Семейните ще се радват на голяма новина… мисля, че знаете точно каква!

Риби

Страстни мигове ви очакват до края на 2019 г. Застоят в любовния ви живот ще се преобрази и ще усетите най-хубавото – да обичате и да ви обичат в замяна. При обвързаните няма да има съществени промени, а най-накрая ще се радват на хармония във връзката си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *