Любов, пари и ретрограден Меркурий вещаят звездите за октомври

Бързо и дори неусетно дойде десетият месец от календара. Големите астрални събития през месеца са чак в края му – пълнолуние на 27-и и начало на ретрограден Меркурий на 31-ви.

Овен

Добри новини за вас! Пълнолуние в Скорпион ще ви донесе много романтични и сексуални удоволствия. Няма да имате никакви финансови затруднения, дори напротив – ще успеете да спестите за мечтана покупка. В професионален план нещата си идват на мястото, но чак в края на месеца.

Телец

През октомври ще се наложи да погледнете навътре в себе си, за да си дадете сметка кои са вашите искрени желания и мечти. Във връзката ви нещата може би няма да са задоволителни, но трябва да знаете, че в края всичко ще се подреди. 

Близнаци

Нещата стават повече от горещи за вас, когато Венера влезе в Скорпион. Необвързаните представители на зодията със сигурност ще се радват на голяма популярност по барове и приложения за запознанства. В края на месеца ще имате апетитно предложение в работата.

Рак

Този месец ще се наложи да поработите върху своето самочувствие и най-после да се научите да приемате себе си, каквито сте. Ще ви се отдадат възможности да осъществите отдавна начертани планове, така че октомври е вашият месец.

Лъв

Време е да се обърнете към себе си и да се поглезите, както само вие си знаете. Запомнете – ако вие не го направите, няма кой! Същевременно обаче не обръщайте гръб на другите. Очаквайте истинско разгръщане на потенциала си в края на месеца.

Дева

Месецът ще е наистина страхотен в професионален план. Вашата планета е Меркурий, който в този месец е ретрограден, но това вас не ви касае. Дните от октомври ще са истински катализатор за нови и свежи неща около вас.

Везни

Месецът за вас ще започне емоционално в личен план. Често през октомври ще ви е трудно да запазите самообладание и да сдържате нервите, но… има и такива дни. Хората около вас ще очакват отговори от вас, бъдете готови да им ги дадете.

Скорпион

Това е вашият месец! Чакат ви много вълнуващи събития, но не се хвърляйте във всичко безрезервно, пазете се от разочарования в любовен план.

Стрелец

Въпреки че есента настъпи, а с това красивите летни емоции останаха в миналото, всъщност октомври ще бъде месецът, за който ще си спомняте дълго и то с хубаво. 

Козирог

Вие се движите в някакъв си собствен ритъм, който обаче рядко има връзка с реалността. Октомври ще ви донесе много нови професионални възможности, които вие, разбира се, ще прегърнете.

Водолей

Този месец ще попаднете в емоционален капан. Очаквайте неприятни срещи с бившия/бившата в началото на ретроградния Меркурий. След средата на месеца ви очакват истински приятни емоции, свързани с професионалните ангажименти.

Риби

През октомври ще размишлявате върху отношенията си с другия пол. Ако сте във връзка, се запитайте дали това е човекът, с когото искате да остареете. Отделете повече време, за да преосмислите приоритетите си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *