ЛЮБОПИТЕН ФАКТ ИЗСКОЧИ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО! Апашите, отмъкнали ключовете на 15-те коли на В. Кацов, първо обходили автокъщата на Н. Фролошки

Любопитен факт изскочи от разследването по извършената кражба на ключове на 15 скъпи автомобила от автокъщата на политика и бизнесмен от Дупница Вергил Кацов. Вчера криминалисти са иззели камерите за видеонаблюдение на съседната автокъща на тази на Вергил Кацов. Тя е собственост на Николай Фролошки от с. Джерман. При проверката на видеозаписите е установено, че двамата крадци са влезли в двора на автокъщата на Фролошки, но не са разбили офиса, а са излезли от имота и тогава са нахлули в офиса на Кацов.

Фролошки останал изненадан от видяното на камерите. Той изобщо не подозирал, че и неговата автокъща е била набелязана за кражба, но незнайно защо такава не е извършена.

Репортер на “Струма” се свърза по телефона с Вергил Кацов и го попита има ли резултати от разследването. “Криминалисти работят по случая. В момента правя по един ключ на автомобилите, на които ги откраднаха. Ще трябва да платя на ключаря около 3000-4000 лв. да изработи новите ключове за 15-те автомобила, които застояват в автокъщата, тъй като не могат да бъдат продадени така. Търпя загуби всеки ден. Нямам лоши взаимоотношения с никого. На никого не дължа пари или каквото и да било”, заяви В. Кацов.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *