HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЛЮБОПИТНИ ПОДРОБНОСТИ ОТ КУХНЯТА! Шефът на „Бела” и новият треньор в „Локо” /Пд/ другаруват и в националния отбор

Управителят на ОФК “Беласица” Георги Петров представи новия наставник на комитите Данаил Бачков. “Спрях се на него заради умението му да работи с млади хора, тъй като болшинството от момчетата в мъжкия отбор са в тийнейджърска възраст. Познавам го отлично като футболист на пловдивския „Локомотив” и “Левски”, и като треньор в школата на “Миньор” и първия отбор на перничани. Бяхме съотборници в Пловдив, едновременно дебютирахме за българския национален отбор в контрола срещу Мексико, така че съм се водил изключително от натрупани лични впечатления”, обоснова се клубният началник.

„Петрич е футболен град и не се колебах дълго, след като Георги Петров ме потърси. Познавам го отдавна, играли сме заедно, както разбрахте. Изобщо той е сериозен футболен човек, на когото може да се има доверие. Точно това ми липсваше в Перник, а и името “Беласица” ме изкуши допълнително. Наясно съм, че отборът играе по селските терени около Петрич, но сме длъжни да се съобразим със ситуацията. Другото, което ми харесва, е, че ще работя с млади местни момчета, това е нещото, което предпочитам”, заяви Д. Бачков.

Пред футболистите 40-годишният пловдивчанин ще бъде представен на първата следваканционна сбирка, насрочена за 8 януари. Дотогава трябва да избере екипа, с който ще работи. В него се очаква да попаднат двама от треньорите от школата, а за вратарите отново ще се грижи Валери Дагалов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *