Любо Нейков смени Рачков с Гъмов

Рокади по театралните сцени! Любо Нейков смени двама комици, без да му мигне окото.

Босът на БГ продукциите смени Димитър Рачков с колегата Станимир Гъмов за “Вражалец”.Ролята хич не е случайна – Рачков играе кмета в комедията по Ст. Л. Костов, която безброй са гледали в последните години.  Не се учудвайте, че едновременно гледате Гъмов в къщата на “Биг брадър” и на театралната сцена – той може да е навсякъде. Тъй като няма клонинг, му се налага тайно да излиза от къщата на риалити шоуто.И то не за два часа, а за доста повече – “Вражалец” летя до Лондон през уикенда, за да зарадва българската общност в английската столица!  Както всеки път, така и сега представлението разби публиката, таланта си отново показаха Любо Нейков, Деси Бакърджиева и останалите актьори.

Сюжета всички го знаят. Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го открият.

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, всичко се обърква и започва комедия без край!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *