Любо Нейков сърдит на Муки

Щерката на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, се обърна срещу Любо Нейков, смятан за дългогодишен благодетел на нейната майка. Муки изригна срещу комика в личния си профил във фейсбук, а няколко часа след като направи пикантните разкрития, ги изтри.

Все пак думите ѝ стигнали до комика, който се почувствал засегнат и обиден от тях. „Не общувам с Любо след смъртта на майка ми. Между другото не е плащал сметките на Стоянка, както се писа (че плащал тока и водата на майка ми и В. Камарашев). Тя нямаше нужда от подаяния. Обидно е. Отношенията им бяха служебни и дотам. Ако има хора, които са били близо до Стоянка в личния ѝ живот и загрижени за нея през последните години, имената им са други“, написа Муки, а после заличи думите си от интернет пространството.

Откакто майка ѝ Стоянка стана част от колектива на сериала „Столичани в повече“, се смяташе, че продуцентът на комедийната поредица е бил в изключително топли отношения с грандамата на българския театър. В деня на смъртта ѝ – 6 декември 2019 г., Любо  сподели пред медиите, че се чувства така, сякаш е загубил втората си майка.

В свое интервю от 2014 г. пък Госпожа Стихийно бедствие коментира по адрес на Нейков: „Напоследък разчитаме много на Любо Нейков. Много добър човек се оказа. Истински приятел, а не по задължение или дежурно. Грижи се истински. Щом му се обадя, веднага казва: „Спокойно, всичко се урежда“. И се урежда. Нещо много важно. Реши ни въпроса с готвенето! Свърза ни с един хубав ресторант. Всяка сутрин ми се обаждат и казват: „Г-жо Мутафова, днес предлагаме зелена салата, сармички, мусака, крем карамел, мляко с ориз, примерно. Какво ще поръчате?“. Ние си избираме и ни доставят ястията топли-топли вкъщи, и то на приемливи цени.

Няма готвене, няма пазаруване, че то напоследък човек не знае какво ще купи от магазина. А там и вкусно готвят, и са много любезни, и със сигурност следят за качеството на продуктите. Затова съм много благодарна на Любо. Спести на мен и Муки домакинската работа. Една опора ми е той“.

Шефътна „Комиците“ никога не е парадирал с добрините, които прави, но в актьорското съсловие всички го познават като изключително сърцат човек, който не спира да помага и не щади средства, особенно за по-възрастните си колеги.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *