HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Люси Дяковска е станала жертва на насилник пред дискотека!

Люси Дяковска проговори за най-болезнената случка в живота си. Изпълнителката сподели в интервю за „Шоу“, че Слави Трифонов е един много специален човек за нея и винаги ще си остане такъв. Той се появил в живота й в най-трудния момент.

Изпълнителката със световна слава сподели история, която никога досега не беше споделяла в медиите. През 1993 година тя станала жертва на насилник.

Драмата се разиграла пред дискотека в родния й град. Въпреки, че десетки хора станали свидетели на грозната случка, никой не й се притекъл на помощ.

Люси Дяковска не обвинява хората, които не са й помогнали. Напротив, разбира ги, тъй като времената са били други. Тя заяви, че случката вече е забравена и не е оставила отпечатък в съзнанието й.

Самата тя не може да си обясни как е успяла напълно да се отърси от кошмарния спомен. Певицата е категорична, че тази случка няма нищо общо с предпочитанията й към представителки на нежния пол.

Точно в този момент важна роля в живота й изиграл Слави Трифонов. Единствено той й подал ръка и я подкрепил. Люси Дяковска е категорична, че на него дължи всичко, което е в момента. Той настоявал да не се отказва от мечтата си да стане певица.

Първите си изяви тя прави именно с бенда. По онова време Дяковска обикаля страната с музикантите на Слави Трифонов. Работата с тях й харесвала, въпреки че не изпълнявала песните, които желае.

В един момент Люси Дяковска решила да си даде шанс и да се опита да сбъдне голямата си мечта. Тя решава да напусне Дългия и да потърси късмета си зад граница.

В чужбина къдрокосата изпълнителка се запознава с продуценти, които я правят част от групата „Ноу ейнджълс“, придобила световна популярност, пише изданието.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *