Лютика с пилешко и червени чушки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
червени чушки – около 2 кг пресни червени чушки
пилешко бутче – 1 бр.
чесън – 3 или 4 скилидки
люти чушки – 1 бр
сол
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Лютика с пиле и червени чушки по домашна рецепта.

Опечете чушките, обелете ги и им махнете семките. Нарежете ги на едро.

Сварете бутчето, махнете му кожата, обезкостете го и го нарежете на дребни хапки.

В тиган с загрята мазнина сложете да запържите чушките, накълцаните скилидки чесън, лютата чушка и пилето.

Подправете лютиката със сол на вкус.

Поръсете вече свалената от котлона лютика с пилешко с наситнен магданоз.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *