Лятно настроение и екзотика с TropicalMango на REFAN

Тропическото настроение е запазена марка на лятото – актуални са всякакви вкусове и аромати, които внасят свежест и екзотика в ежедневието. Ето защо особено подходяща за сезона е козметичната серия на REFANTropicalMango, която със завладяващия си аромат на манго пренася въображението в друга реалност и носи удоволствие за сетивата.
Съществуващите в колекцията на REFANшампоан-душ гел и крем за тяло TropicalMangoвече се радват на много почитатели, затова иноваторите на козметичния бранд добавиха към тях и
крем за ръце, пилинг сапун-гъба, боди спрей и безалкохолен парфюм, за да се допълни и обогати възможността за наслада от свежото ухание на любимото мангопри употребата на различните продукти.
Кремовете от колекцията са с лека текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя мазни следи и това е много добре за горещите дни. Техидратират и омекотяват кожата на ръцете и тялото, подобряват нейнатаеластичност.Спреят за тяло и безалкохолният парфюм приятнои дълготрайно парфюмират, като създават екзотична атмосфера и настроение, което ги прави чудесен избор за летен аромат. Пилинг сапун-гъбата с нейната мека пяна е подходяща за ежедневна употреба и е за всеки тип кожа.
Към колекцията TropicalMangoспада и парфюмна свещ в кутия със същото ухание – за моменти на ароматна терапия, романтика и релакс.
Новата линия на REFANTropicalMangoсе грижи за кожата нежно и ефикасно, пренася в света на тропиците с яркия сиаромат и създавалятно настроение на безгрижие и радост.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *