Маги Желязкова сменя Зейнеб при Гала! Туркинята се мести в Лондон с мъжа си Стоян

Маги Желязкова, която настоява да бъде представяна с новото си фамилно име Сидерова, сменя Зейнеб като звезден репортер при Гала.

Бившата Мисис България вече обикаля по събития с оператор на Нова тв, за да снима репортажи за „На кафе”. Очаква се първите от тях да видят ефир още със старта на новия сезон на предаването, писа „Уикенд“.

В телевизията гледали на Маги с неприкрита ирония, когато питала къде е „нейният” оператор, с когото трябва да тръгва на снимки, или когато обявявала, че отива да „монтира” репортаж за Гала. Това обаче по никакъв начин не притеснявало нахаканата бивша манекенка. Тя била уверена в способностите си на репортер, макар да прави първите си крачки в професията на близо 44-годишна възраст. Както е известно, Маги доскоро се изявяваше пред камера основно като звезда. Тя има зад гърба си собствени предавания, в които е била водещ, била е и коментатор на „ВИП Брадър” в студиото на „На кафе”, но никога не е тръгвала с камера и микрофон за събитие, което отразява като репортер. Въпреки това обаче според хора в екипа се справяла прилично с новите си задължения.

Засега не е ясно защо се е наложило да се търси заместница на Зейнеб, но се предполага, че туркинята е напуснала мястото си в „На кафе”, за да се премести да живее в Лондон. Тя отдавна имала такова желание и смятала, че е дошъл моментът да го осъществи. В английската столица щяла да живее с половинката си Стоян Балевски. Той е английски възпитаник, имал много приятели в Лондон и от години го влечало да се върне там. Зизу пък искала да добави точки към сивито си, като завърши някоя престижна школа в Лондон, за която ще плати любимият ѝ мъж.

Тя се надявала, когато един ден се върне в България, да ѝ дадат да води собствено тв шоу, за да не остане завинаги под сянката на дружката си Гала. Правела и планове, докато учи, да продължи и работата си за „На кафе”, но вече не като постоянен репортер, а като кореспондент от Лондон, откъдето да се включва от време на време по скайп. По същия начин преди години предаването имаше кореспондент и в Ню Йорк – Деси Павлова.

Очаква се в „На кафе” да има още един звезден репортер освен Маги Желязкова. Това е Деси Цонева.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *