HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Магьосник прероди Гришо! Ето защо българинът триумфира в “Арена Армеец” – огромният успех се дължи на…

Спортен магьосник помага на Григор Димитров, а резултатите при Гришо не закъсняват. Френски фитнес гуру води Григор към победа след победа на корта.

Кондиционният треньор на Димитров – Себастиан Дюран е в основата на успехите на Григор.

 

В седмиците преди старта на новия сезон Дюран изготвя специална програма от тренировки за Гришо. Изборът е насочен към изтощителни и разнообразни упражнения.

 

 

Сутрин фитнес гуруто започва интензивни тренировки с Димитров в 8:30, а заниманията продължават до 19:00 часа. Така в Монте Карло се полагат основите на сегашните успехи на Гришо.

 

Григор има огромно доверие на Себастиан. Двамата се познават още от времето, когато Димитров работи с Патрик Муратоглу.

Освен за идеалната физическа подготовка, Дюран играе ключова роля при подобряването на бекхенда на Григор. А и ментално помага на Димитров, двамата са добри приятели и Гришо може да разчита на френския гуру в борбата със сериозното напрежение около турнирите в тура.

 

 

Дюран не обича често да попада в светлината на прожекторите и в повечето случаи не подкрепя Григор от ложите по време на срещите, но работата на Себастиан е друга и той я върши превъзходно. Преди и след мачовете, в подготовката и възстановяването на родния шампион.

 

За класата на специалиста достатъчно говори, че през 2013-а година Дюран е с важна роля в екипа на Серина Уилямс. Серина е една от най-великите дами в света на спорта, дали Димитров ще успее да триумфира на най-високо ниво – в Шлема? Гуруто Себастиан Дюран вече е в екипа на Гришо, което е много добра предпоставка.

 

Тенисистът спечели турнирите в Бризбейн и София тази година, игра полуфинал в Мелбърн и е впечатляващ на корта. За прогресът му огромна роля имат треньорът Дани Валверду, физиотерапефтът Аздин Бусана и естествено магьосникът Себастиан Дюран.

 

Триумфът на Григор Димитров в “Арена Армеец”, пред родна публика, е плод на огромен труд.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *