Маджо пристигна с бронирана лимузина и кортеж от 3 коли пред МВР!

Проблеми с документите накараха митичния основател на СИК Младен Михалев-Маджо да отиде на посещение в МВР тези дни. Изправен пред възможността да не може да напусне страната, Маджо лично отиде в централата на Гранична полиция на столичния бул. “Мария Луиза” – единственото място, където се изпълняват експресни поръчки за задграничен паспорт. Условието е заявлението да се подаде лично.

Именно то накара и Маджо да зареже бизнес делата си, за да се яви в полицията. Както обикновено бронираният му мерцедес е бил обграден от две лъскави лимузини. Като допълнителна мярка за сигурност лимузината на Михалев е била окичена и с гора от антени. С тяхна помощ се заглушават всякакви радио- и мобилни сигнали около лимузината, пише ежедневник.

Секунди преди лимузината на Маджо да пристигне, пред полицейската сграда паркирал лъскав джип. Возещите се в него гардове моментално огледали района. Част от тях останаби по ъглите на близките преки. Колегите им от третата кола от своя страна направили кордон около Михалев.

“Г-н Михалев е бил в салона за граждани, който е със свободен достъп за всички, ползващи услугите на паспортната служба”, коментираха от МВР.

Маджо не се бавил много в сградата. Обграден от охранителите, Михалев се метнал в лимузината си и отпрашил по задачи.

От години Швейцария на практика се е превърнала във втора родина за Маджо. Някогашният бос идва у нас само по повод на ключови ангажименти, свързани с бизнеса му.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *