Мадона отмени още два концерта от турнето си

Мадона отмени още два концерта от турнето си – на 4-ти и на 11-ти февруари. След като на 29 януари 61-годишната певица все пак откри турнето си “Madame X” във Великобритания, но отмени първия концерт от него, звездата разочарова феновете с новината, че концертите са твърде интензивни и са в последователни дни, затова трябва да ги отмени, пише БГНЕС.

В съобщение, публикувано в петък, Мадона написа: „Както всички знаете, имам множество контузии и трябваше да отменя шоута, за да мога да се възстановя. За да не ви изненадам, искам да ви уведомя предварително, че отменям две от шоутата – на 4 февруари и 11 февруари в Лондон. Реализацията на три концерта един след друг е твърде голямо изпитание за тялото ми и лекарите настояват да почивам поне един ден след всяко шоу”. И добави, че състоянието й се подобрява, най-вероятно заради ежедневната 6-часова рехабилитация.

“3 часа преди шоуто и 3 часа след него правя множество рехабилитазии. Слязох от високите токчета, вече нося ниски обувки, но все още усещам болка. Разбира се, почивката е най-доброто лекарство”, пише певицата.

Припомняме, че Мадона отложи първото шоу от турнето си в Лондон заради контузия. В Лондон певицата трябваше да изнесе общо 15 концерта. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *