Майката на Бербатов върти любов с грък

Какво се случва с личния живот на майката на Димитър Бербатов – Маргарита? След като официално се разведе с Иван, тя стана свободна жена. През пролетта изтече информация, че популярната медицинска сестра и е хванала любовник от Гърция. Става въпрос за 59-годишния Йоргос Вердиноянис, който обаче не е богаташ, а художник. Вярно, човекът изкарвал прилични пари от произведенията си, но в никакъв случай не бил с огромна банкова сметка. Двамата се свалили още през есента на 2017 година, но първоначално криели упорито връзката си.

Впоследствие обаче Маргото била разкрита, след като Йоргос я поканил на луксозната си вила на  остров Кефалония. Там той рисувал своите пейзажи в романтичната компания на Маргарита. На  тръгване за България обаче двамата били разпознати от пътници на бензиностанция, където спрели да заредят автомобила.

„Направих грешка, че излязох от колата. Видяха ме и така разкриха всичко”, ядосвала се майката на най-популярния благоевградчанин в света.

Днес вървят два слуха по темата. Единият е, че Маргарита и Йоргос Вердиноянис са се разделили заради факта, че гръцкият художник се събрал отново с бившата си съпруга.

Другата мълва обаче е коренно различна – двамата не само продължават да са заедно, но живеят изключително щастливо, пише блиц.

„Кой каквото иска да говори. Аз не желая да разкривам нищо за личния си живот. Може и да имам наистина мъж до себе си. Кой е той?  Това не вълнува хората, а и аз не изгарям от желание да надувам фанфарите и да давам обяснения. Категорична съм. Важното е, че сега се чувствам по-спокойна и по-добре след много кошмари, които ми се бяха струпали на главата преди това”, коментирала пред познати Маргарита Бербатова.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *