HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майката на застреляния Неделчо Юнаков: Кети е виновна за всичко, не си сяда на задника

Всички 6 жертви на бруталния престъпник Росен Ангелов – Горския вече са погребани, като най-парадоксалното е, че ликвидираните съпрузи Кети и Неделчо са имали отделни погребения и телата им не са положени в общ гроб, твърди в. Уикенд. Причината е в ненавистта на родителите на Неделчо, които обвинявали половинката му за случилото се. “Тази курва е виновна за всичко, не си сяда на задника, ами изневеряваше с този психопат! Заради нея ги избиха до крак, не спирала да пустосва майката на покойника.

Небивала мистерия витае около погребението на Кети Кюхова в Нови Искър. Влюбените тийнейджъри Нанси и Боби също бяха разделени след смъртта си. Майката и бабата на 18-годишния младеж Стефана и Корнелия настоявали той да бъде положен до неговата любима Нанси, но желанието им не се изпълнило. Боби е единствената жертва на Горския, който бе изпратен в отворен ковчег.

Роднините на Неделчо пък категорично отказали да вземат трупа на половинката му Кети, тъй като я обвинявали за касапницата в Нови Искър. Неверни се оказаха слуховете, че никой не иска да урежда траурната церемония на жената. Бившият съпруг на Кети и баща на дъщеря й Нанси уредил погребението й. Баба Елена също е била изпратена подобаващо.

На фаталния 13-и в Малашевските гробища в София бяха положени телата на 41-годишния Неделчо Юнаков и 19-годишния му син Георги. Надупчените на решето от Горския баща и син бяха изпратени в затворени бели ковчези. На погребението се стекли над 100 души. Неделчо и синът му са положени един до друг в съседни гробове.

“Няма вече радост за нас”, ридаеше неутешима почернената майка на Неделчо – Петранка, и не спираше да пустосва снаха си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *